Yayın Tarihi:18 09 2015 17:49(1549)

Sinop Ziraat Odası Heyeti TBMM’de

Sinop Ziraat Odası heyeti CHP'nin​ Sinoplu milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti.

Sinop Ziraat Odası Meclis Başkanı Ramazan Yaşar, Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Özben ve Gerze-Yaykıl Köyü Muhtarı Ahmet Tiryaki ile Kemal Gökaydın, TOBB'un “teröre hayır kardeşliğe evet" çağrısıyla Ankara'da gerçekleştirilen yürüyüşüne katıldı. Sinop Ziraat Odası heyeti daha sonra, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’i TBMM’deki makamında ziyaret etti. Karadeniz, terörü bir kez daha lanetlediklerini belirterek, “Bu lanet terör saldırıları her gün gencecik vatan evlatlarını analarından babalarından, çocuklarından koparıyor. Artık tek bir evladımızı terör saldırılarında şehit vermek istemiyoruz. Kim terörden besleniyorsa onların tamamına lanet olsun” dedi.

Sinop Ziraat Odası heyeti daha sonra, Milletvekili Karadeniz ile birlikte CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay’ı makamında ziyaret etti.

CHP’nin 26’ıncı Dönem Sinoplu Milletvekili Adayları

CHP’nin TBMM 26’ıncı Dönem Sinoplu Milletvekili Adayları Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay’ın odasında bir araya geldi. Sinop Milletvekili ve 26’ıncı Dönemi 1’inci sıra adayı Barış Karadeniz ile 2’inci sıra adayı Tugay Dinçel, Altay’ın makamında 1 Kasım’da yapılacak seçim çalışmalarını değerlendirdiler.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234377


Tasarım:DtGaNi