Yayın Tarihi:18 09 2015 17:58(1416)

Sinop'ta Minibüs Alev Aldı

Sinop'ta arkadaşlarıyla birlikte gezmeye giden 20 yaşındaki Eda İrem Ç.'nin kullandığı minibüs, hareket halindeyken alev alıp yandı.

Olay 17 Eylül 2015 perşembe günü  , saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osmaniye'den Sinop Akliman istikametine gitmekte olan Eda İrem Ç.'nin (20) kullandığı 57 M 0216 plakalı minibüs Sinop Erfelek Kavşağı'nda stop etti. Eda İrem Ç. aracı çalıştırmak için tekrar marşa basınca araç motor kısmından alev aldı. Minibüste kendisinden hariç 2 arkadaşı bulunan sürücü, onlarla beraber hemen araçtan çıktı. Bir anda alev alan minibüs Sinop Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında kullanılmaz hale gelen minibüsün elektrik kontağı sebebiyle alev aldığı sanılıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Haberler

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112104


Tasarım:DtGaNi