Yayın Tarihi:18 09 2015 18:23(2682)

Şefik Çakıcı o sözlerinde hala ısrarcı

Boyabat Belediye Başkanı, 'Kutsal topraklar' ve 'Ümmetin lideri' sözlerini yine savundu.

Sinop'un Boyabat İlçe Belediye Başkanı AKP'li Şefik Çakıcı, geçen ay bir şenlikte Rize için kullandığı 'Kutsal topraklar' ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için söylediği 'Ümmetin lideri' sözlerini savunduğunu belirterek, 'İsteyen isteği gibi anlayabilir' dedi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, geçen 17 Ağustos'ta katıldığı Bayat Köyü şenliklerinde yaptığı bir konuşmada, "Rize'den çok güzel misafirlerimiz var. Biliyorsunuz Rize kutsal topraklar, Ümmetin liderinin memleketi Rize. Onlara da hoşgeldiniz diyorum" sözleri bazı sosyal paylaşım siteleri ve haber sitelerinde yayınlandı.

Bu sitelerde kutsal toprakların Mekke ve Medine, ümmet liderinin ise Hz.Muhammed olduğu belirtilerek Başkan Çakıcı'ya tepki gösterildi. Tepkiler üzerine bir açıklama yapan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, şöyle dedi:

"Orada Cumhurbaşkanımızı kastederek konuştuğum cümle ve Rize'nin kutsal yer olması farklı farklı anlamdadır. Konuşmanın içeriğine baktıysanız, orada misafirlerimizi onurlandırmak adına onu söyledim. Fakat Tayyip Erdoğan ve Türkiye, ümmetin lideridir. Bunu savunuyorum sonuna kadar. Türkiye'de şu anda ümmete liderlik yapacak bir ülkedir. 'Lider' diyoruz. Peygamber lider değildir, peygamberdir. Lider farklı. İsteyen istediği gibi anlayabilir. Lider farklıdır, Peygamber farklıdır. Mevcut dünyada yaşayan liderlerden konuşuyoruz. Mevcut şu an Türkiye önemli bir lokasyondur, İslam alemi için. Türkiye lider bir ülkedir. Onun lideri de şu an yaşayan Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'dır. Cumhurbaşkanımız fanidir. Ondan sonraki seçilecek Cumhurbaşkanı da yine aynı liderliği devam ettirecektir."

Haber: Haberler

Facebook'ta Paylaş
19. Yorum: el insaf 21 09 2015 19:24
sayın başkan rize kutsal toprakta bizler gavur topraklarında mı yaşıyoruz.sende dahil olmak üzere sana soruyorum.bizler ....................o zaman sende dahilsin bunun içine.

18. Yorum: omer 20 09 2015 02:23
bunlar artik iyice zivanadan cikti sacmaliyorlar korku daglari sardi +yalakaliktada sinir tanimiyorlar

17. Yorum: mustafa başdoğan 19 09 2015 23:28
genç bir belediye başkanımızdır hatasız kul olmaz allahımız bile kulunun hatasını af ediyor kendini savunmuyorum yalnız ortaya konuşurum şimdiden hemşerilerimin bayramı muburek olsun

16. Yorum: 9.köy 19 09 2015 22:21
bir zamanlar meşhur olmak isteyen şarkıcı ve artist adayları tbmm önünde soyunurdu.ne güzel işte(!)kısa zamanda hem kendi meşhur oldu,hem de memleket!!!

15. Yorum: kkk 19 09 2015 19:34
yahu yanındakilerden biride uyarmıyor mv adayı mavişte uyarmıyor işine ğeliyor

14. Yorum: dogruya doğru 19 09 2015 19:24
.....................alışmış bir kişinin ağzından bal damlamasını beklemiyorsunuz herhalde sabıkasını merak ediyorum kastamonuda hangi konu üzerinden yargılandı sabıkalandı ceza aldı para azdırdı artık ağızlarından ... damlıyor nedemek ümmetin lideri rize kutsal topraklar falan kendilerinden sonra gelen nesil böyle mi olacak her yapılan ictaatı oy gibi geren lerin sonu inşallah muaffak olamazsınız ilin gavuru dediğimiz insanlar bile sizlerden temiz çıktı

13. Yorum: gönlübol 19 09 2015 18:07
vatan toprağının her yeri kutsaldır örümcek kafalılar şefik başkan doğru söylemiş sayın erdoganda bu milletin lideridir peygamber gibi insan demek istemiş bunu bukadr dallandırıp budaklandırmaya gerek yok ha sizin işinize öyle geliyor size malzeme lazım

12. Yorum: görürsem söylerim 19 09 2015 09:28
sen önce ilçende bir karış etekle gezen bilmem neleri temizle belli tayyibin yolundan gittiğin köylü güzeli

11. Yorum: konuş başkan 19 09 2015 06:37
başkan hata sende değil
hata;
hiçbir vizyonun olmamasına rağmen sırf çıkarları uğruna sana gaz ve oy veren vatandaşlarda ve o vatandaşlar da senin işlediğin bu günaha en az senin kadar ortaklar..!
atalarımızın dediği gibi;
sen hak etmediğin bir değeri aldın ve şimdi bu değerin altında eziliyorsun çünkü bu yükü taşıyamıuorsun..
benden birkere oy aldın bu ilk ve son oldu bilesin ve belki sizin ümmetinizin lideri bir sonraki seçimlerde seni kutsal topraklarından aday gösterir belli mi olur...?

10. Yorum: haha 19 09 2015 04:59
başkan az daha böyle konuşursa diğer seçimde milletvekili adaylıgına girebilir

9. Yorum: ynu 19 09 2015 01:10
laf konuştu bal kabağı, soğumadan koy tabağa

8. Yorum: son 19 09 2015 00:17
adama helal olsun bir sikintiyi gideriyor 8 yil oldu hacca yazilala cikmadi bayramdan sonra kaydimi sildirip rizeye gitcem hacca bu sekilde sira bekleyen milyonlarca insan var onlarada kolaylik olmus ... rizeyi aradim otellerde yer kalmamis bu aciklamadan sonra bu cuma yurt disindan kafileler gelmeye baslamis rizeye hacc niyetiyle bu bir insanlik hizmeti helel olsun boyle sapik.. var ne guzel bugunde merkez camide kibleyi rizeye cevierim diye konustuk ..

7. Yorum: erdem 18 09 2015 22:13
boşuna yormayin kendinizi. kim işlem yapacak, kim kınayacak ??? hic kimse? oy verenler rahatsız mi? yoo. yine verecek yine verecek. tahsili tam olan herhangi bir akp liye sorun bu durumu. umutsuzzz. allah bu ümmetin yardımcısı olsun. allah ıslahı gerekenleri ıslah eylesin. yoo mümkün olmuyorsa da....

6. Yorum: babanınselamıvar 18 09 2015 22:03
la ümmet değil la himmet. dil sürçmesi olmuş. hani şu milyonlarca kardeşimiz sınavlarda ecel teri dökerken hiçbir sınava tabi olmadan devletin her kurumuna rahatlıkla giren ve devletin hertürlü ihalesini kalem bile oynatmadan bir telefonla alan himmet varya işte o himmetin lideri. :)

5. Yorum: ilginç 18 09 2015 21:46
türkiye hangi ümmetin lideri, ümmet kavramı nedir.. kuranda ümmet hangi manalarda kullanılmıştır.islam alemi kimdir. kimlerden oluşmaktadr. sunni şii vs ümmetin neresindedir. taliban, huzbullah,ışıd ümmet kavramının neresindedir.bundan sonrakiler dendiğine göre demek ki önceki olanlar içinde demirel,ahmet necdet sezer, özal da ümmetin liderimiydi

4. Yorum: ilginç 18 09 2015 21:38
lokasyon ne demek manasına bilen birisi yazsın lütfen

3. Yorum: vatandaş 18 09 2015 19:25
sayın başkan sacmalamaya devam et cık güzel aldığın oylar haram sana

2. Yorum: nuri 18 09 2015 19:10
sapıtmış bu ne biçim konuşuyor allah ıslah etsin, biz buna mı oy vermişiz

1. Yorum: helal 18 09 2015 18:52
başkan haklı durmak yok saçmalamıya devaaaaamm


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32372


Tasarım:DtGaNi