Yayın Tarihi:18 09 2015 22:58(1150)

Cengiz Tokmak'ın "Gaziler Günü" Mesajı

Değerli kardeşlerim;

Vatanı için göğsünü siper eden Şehit ve Gazilerimize selam olsun…

Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinde, vatanı için canını hiçe sayarak göğsünü siper eden anlı şanlı ve çok değerli gazilerimiz; Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 tarihinde gazilik ve Mareşallik unvanının verilmesi ile birlikte bu gün yüce Türk milletine gaziler günü olarak armağan edildi. Aradan geçen 94 yılın ardından o günkü gururla, heyecanla gaziler gününü Millet olarak kutluyoruz. Bu vesile ile birlikte Ülkemiz için canını hiçe sayan bu günümüze kadar gelmiş geçmiş bütün gazilerimizi ve Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimizin hakkını her ne yapsak ödeyemeyeceğimiz gibi, bizlere bıraktıkları kutsal emanet olan vatan toprağımızı korumak ve müdafaa etmek başlıca görevimizdir. Geçmişten günümüze bakıldığında Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen odaklara karşı Devletimiz asla ve asla ödün vermedi ve vermeyecektir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Devletimiz bu şer odaklarına karşı hak ettiği dersi tarihte verdiği gibi, bundan sonrada verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün gazilerimizin gaziler gününü kutluyor her birinin önünde saygı ile eğiliyoruz. Rabbim onlardan razı olsun inşallah...

18.09.2015

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

364537


Tasarım:DtGaNi