Yayın Tarihi:19 09 2015 18:20(1737)

Engin Altay ve Hüda Kaya yeniden aday oldu

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay ile HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya daha önce seçildikleri sıradan yeniden gösterildiler.

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay İstanbul 3. Bölge, 3. sıradan, HDP milletvekili Hüda Kaya ise İstanbul 1. Bölge 2. sıradan aday gösterildi.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: milat 20 09 2015 20:44
bu kadının kökeni araştırılsın boyabatda 100-150 yıl önce varlığı olan ermenilere çıkar,pkk da bir ermeni yapılanması olduğuna göre demekki bu kadın buradaki ermenilerden

3. Yorum: evet 20 09 2015 02:35
bukadını buraya koymanızdaki anlam ne????.boyabatlıyız hdpliyiz.pkk ya desteğizmi diyosunuz???

2. Yorum: kabataşlı 19 09 2015 22:47
vah vah benim başörtülü bacımı hdp den aday yapmışlar.28 şubat sürecinde başörtüsü eylemlerinin en önde gidenlerindendi.yıllarca türkiye cumhuriyeti devletine onun kuruluş felsefesine mustafa kemal atatürke ve türk milletine karşı olan siyasal islamcı mücadeleyle başlayan hayatı savrula savrula pkk nın siyasi kanadı hdp de son buldu.ama aslında özünde farkları yok siyasal islamcılarla hdp lilerin veya diğer bu tür yapılarının en önemli ortak yanları türk düşmanlığıdır.bunu doğrudan ifade edemedikleri için çeşitli yollarla bunu yaparlar.bugünlük veya şimdilik ülkeye hakim görünende bu siyasi yapılardır.adının başka birşey veya hdp olması hiç farketmiyor asıl düşmanlıkları hep türkiye cumhuriyeti ve türk milletidir.daha çokta gerçek temsil ettiğide asla inanmadığım laiklik karşıtı siyasal islamcı yapılarla ortaya çıkarlar.

1. Yorum: 9.köy 19 09 2015 22:24
bu pkk kırıntısı paçoz karı aday olduysa,bundan bize ne?bunun haber değeri yok.ancak hdp ve pkk yı meşrulaştırmaktan başka hiç bir şeye hizmet etmeyen bir boş iş...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

85745


Tasarım:DtGaNi