Yayın Tarihi:20 09 2015 21:27(969)

Sinop'ta kurallara uymayanlara ceza yağdı

Sinop'ta polis tarafından 8 aylık süreçte kuralları ihlal eden 14 bin 145 araç sürücüsüne toplam 3 milyon 367 bin 971 TL para cezası uygulandı.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, il genelinde trafik tedbirleri kapsamında denetimler sürüyor. Bu kapsamda Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla merkez ve ilçelerde şehirler arası kara yolunu da kapsayacak şekilde alınan ve uygulamaya konulan trafik tedbirleri dahilinde 8 aylık ceza bilançosu oldukça kabarık.

Buna göre 8 ay süresince yapılan denetlemelerde; bin 20 adedi motosiklet olmak üzere 121 bin 861 araç kontrol edilirken, bu araçlardan 248 motosiklet sürücüsüne 53 bin 666 TL olmak üzere toplam 14 bin 145 araç sürücüsüne 3 milyon 367 bin 971 TL trafik idari para cezası tatbik edildi. Ayrıca 37 adeti motosiklet olmak üzere toplam 940 araç ise trafikten men edilirken, çeşitli nedenlerle 170 sürücünün sürücü belgesi de geri alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Halkımızın can ve mal güvenliğine yönelik tüm sorumluluk bölgemizde gerekli trafik tedbirleri alınmış ve halen uygulamaya devam edilmektedir" denildi.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: herhangibiri 23 09 2015 05:14
arkadaşlar polislerimizin taaa eskilerden beri adetidir sıfır toleransla sinopta görev yapmak.türkiye genelinde 2 bin km kurallara uyarak trafikte seyrettim bir tek ekip tarafından durdurulmadım taki boyabattan sinopa dönene kadar.gerze yol ayrımı sanayi önü emniyet önü valilik önü melia kasım oteli önü her yer ekip kaynıyor.ya sinop ekipleri çok iyi görev yapıyor yada diğer yerdeki ekipler hiç görev yapmıyor.her yerde ekipler bi hatalı durum tespitinde önce uyarır.sinopta tam tersi önce ceza.bide övünerek yayınlarlar.tamam hız, içki, tehlikeli araç kullanımı tamamda diğer noksanlarda lütfen hoşgörü.bi yorumcu iyi tespit yapmış.güneydoğuda ekipler sinoptaki gibimi acaba.şimdi emniyetteki yetkili beylerden rica edelim şırnak trafik polisinin istatistiklerini hadi lütfen..

4. Yorum: muhammet sütcü 22 09 2015 21:53
cevre yolunda giden aracı durdurup saygısız araç kullanma die ceza kesen polis abilerimizi allah başımızdan eksik etmesin.

3. Yorum: köylü 21 09 2015 22:09
eğer cezalar adeletli yazılıyorsa,yani yerli plaka il dışı plaka,zengin fakir
şehirli köylü,ayırımı yapılmadan yazılıyorsa benden yana helal olsun.
ancak ayırım yapıııyorsa(bu yönde endişelerim var) ben hakkımı helal etmiyorum.
çünkü birgün samsunda emniyet kemeri cezası yazdılar,yanımızdan geçen lüks bir araçtaki sürücü kemersizdi,ona neden yazmıyorsunuz dediğimde herkeze yetişemiyoruz dedi.bize nasıl yetişiyorsunuz dediğimde fazla konuşma dedi.
bende konuşmadım,ama kendisine hala dua ediyorum.

2. Yorum: sadi 21 09 2015 03:21
merak ediyorum, sirnak, hakkari, batman vb illerimizde de bu cezalar kesilebiliyor mu? yoksa oralarda herkes trafik kurallarina fazlasiyla mi uyuyorlar.

1. Yorum: veli 21 09 2015 01:54
tayyip örtülü örtülü harcar artık. bravo size


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

35747


Tasarım:DtGaNi