Yayın Tarihi:21 09 2015 03:22(2154)

MHP Milletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP İl Başkanlığı tarafından bugün saat 14:00’da İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenlenerek, Milletvekili Adayları tanıtıldı. Toplantıya MHP İl Başkanı Ceyhan Demir, MHP Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan, MHP Sinop 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Çilek, MHP Sinop 2. Sıra Milletvekili Adayı Leyla Bilgili ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Ceyhan Demir şunları söyledi; “Tarih, insanların olduğu gibi milletlerinde zor zamanlarına şahit olmuştur. Toplumun her ferdini imtihandan geçiren bu zamanlarda, yürekler buruk, dualar yanıktır.

Aziz milletimizde büyük badirelerden geçmiş, zaferlerin yanı sıra ihanetler görmüş, ağır bedeller ödemiştir. Çanakkale’nin, Sakarya’nın, Dumlupınar’ın kan ve barut kokan hatırası hala hafızalardadır.

Cenabı hak cennet vatanımızı muhafaza eylemiştir. Varlığını onun uğruna feda eden ecdadımıza zaferler lütfetmiştir. Bu büyük millet, en zorlu sınavları omuz omuza atlatmıştır. Bizler birbirimize verdiğimiz değerle; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla meşakkatli dönemlerin üstesinden geldik

İmkânlarımız sınırlıydı; fakat vicdanı paslanmış insafı çürümüş, insanlığını unutmuş, ihanete saplanmış güçler karşısında bizi dimdik ayakta tutan millet aşkımız, bayrak aşkımız, vatan aşkımız olmuştur.

Sayın arkadaşlar. Saygıdeğer basın mensupları

Bugünde zorlu bir süreçten, ağır bir imtihandan geçiyoruz. Sınırlarımızın bittiği yerde savaş var. Savaştan kaçan milyonlarca insan vatanımıza sığınmış, aynı acıları insanlarımızın da yaşama riski var. ,

Bizi birbirimize düşürmek, gücümüzü zayıflatmak, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenler, karanlık oyunlarıyla aziz milletimizi korkutmaya, yıldırmaya, bezdirmeye, bölmeye ve yok etmeye yeltenenler var.

Dağdaki eşkıyayla masaya oturup çözüm süreci denilen, ülkeyi bölüp parçalama projesinde anlaşanlar var.

Hırsızlık, yolsuzluk ve rüşveti haram olmaktan çıkarıp bir milletin ahlakını çürüten, tuzu kokutanlar var.

Başkanlık hayalleriyle; demokrasiyi ortadan kaldırmak, hukuk sistemini kendine bağlamak isteyenler, sivil dikta hevesine kapılanlar var.

Ülkemizin bir bölümünde şehirlerin, evlerin silah deposu haline gelmesine göz yumanlar, artık şehit tabutları gelmiyor diyerek milleti tabuta koyanlar var.

Bugün bütün bu arzular ve hayallerin sonucu olarak, askerlerimiz, polislerimiz, nice masum evladımız şahadet şerbetini içti. Analarımızın yürekleri, yavrularımızın hayalleri dağlandı. Derin bir hüzün içindeyiz.

Saygıdeğer basın mensupları

Bunda; ülke topraklarında teröristlerin elini kolunu sallayarak silahlarıyla gezmelerine, sınırdan geçmelerine, örgüte eleman toplamasına, ülkenin bir bölümünün patlayıcı ve silah deposu yapılmasına göz yumanlar suçludur.

Terörist başıyla masaya oturanlar, PKK nın şehir yapılanması olan KCK lıları yargı paketleriyle tahliye edenler, Öcalan ın hazırladığı bildiriyi Diyarbakır meydanında okutanlar, aynı meydanda Türk Bayrağının yerlere atılmasına sessiz kalanlar suçludur.

Yurt içinde sözde mahkemeler kurup halkın buralarda yargılanmasına, sözde vergi daireleri kurup, halktan zorla para toplanmasına göz yumanlar suçludur.

 Sayın arkadaşlar. Saygıdeğer basın mensupları

Elbette bu zor günler de geçecek, Allahın yardımıyla yaşadığımız acıların üstesinden gelecek, huzura ve sükûna yeniden kavuşacağız. Ancak, daha ağır bedeller ödememek için her türlü hile ve tuzağın farkında olalım. Türk milletinin bir ferdi olarak basiret ve feraseti elden bırakmayalım. Kardeşlik duvarımızda gedikler açılmasına izin vermeyelim. Unutmayalım ki; tahriklere kapılmak sadece cinayet şebekelerinin hain emellerine hizmet eder.

Saygıdeğer basın mensupları

1 Kasım seçimleri, adaylar arasında, partiler arasında bir seçim yarışı değildir. 1 Kasım seçimleri; bir rejim değişikliği yapılıp yapılmayacağı, Cumhuriyete bağlı kalınıp kalınmayacağı, Üniter yapının korunup korunmayacağı, kısaca kurtuluş mücadelesini veren kurucu iradenin mirasına sahip çıkılıp çıkılmayacağının oylanacağı bir referandum olacaktır.

Koalisyon görüşmelerinde ön şartımız olan Anayasamızın ilk dört maddesinden;

1 nci madde: Türkiye devleti bir Cumhuriyettir.

2 nci madde: Türkiye devleti demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir.

3 ncü madde: Türkiye devleti; ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Başkenti Ankara dır. Resmi dili Türkçedir. Bayrağı, şekli, kanunla belirlenmiş ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı istiklal marşıdır.

4 ncü madde: bu üç madde değiştirilemez, değiştirilmesi teklif edilemez şeklindedir

Anayasanın bu dört maddesi birkaç profesörün kızılca hamamda masa başında yazdıkları maddeler değildir. Bu dört madde Türk milletinin isyanı, dünyaya haykırışıdır.

Türkiye cumhuriyetinin temelidir.

1 Kasım seçimleri Anayasanın işte bu dört maddesine bağlı kalınıp kalınmayacağının oylanacağı bir seçim olacaktır.

Saygıdeğer basın mensupları

Genelde Türk Milleti, yerelde de Sinop halkı Cumhuriyetimizin temelini teşkil eden Anayasanın bu dört maddesine bağlılıktan vazgeçmeyecek ve 1 Kasımda tercihini bu çerçevede kullanacaktır.

Biz inanıyoruz ki; 1 Kasımda Türk Milliyetçilerinin partisi MHP tek başına iktidar olacak,

Kısa sürede terör örgütlerinin kökünü kazıyarak ülkenin her bölgesinde can ve mal güvenliği ile huzur ortamını tesis edecektir.

Parlamenter sistemi, demokrasiyi, bireysel hak özgürlüklerin teminatı olan yargı bağımsızlığını ve hukukun üstünlüğünü sağlayacaktır.

Hırsızlık, yolsuzluk ve rüşveti ortadan kaldırıncaya kadar mücadele edilecek, geçmişte bu batağa saplananlar mutlaka yargı önünde hesap vereceklerdir.

Halkımız, kamu çalışanları ve medya zulüm ve baskıdan kurtarılacak özgürlüklerinin önü açılacaktır.

Yoksullukla mücadele edilecek, tüketici toplumdan üretici topluma geçmek için sanayi desteklenecek ve istihdam garantili yatırımların önü açılacaktır.

Kısaca MHP iktidarında 3 Y olarak tanımlanan Yoksullukla, Yasaklarla ve Yolsuzlukla mücadele en kararlı bir şekilde sürdürülecektir.” Dedi.

İl Başkanı Ceyhan Demir sözleri dua ile bitirerek,

YÜCE ALLAHIM

Aziz şehitlerimize lütfünle, kereminle, rahmetinle muamele eyle

Onları cennetinle ve cemalinle müşerref eyle

Ailelerine sabır ve metanet eyle

Dinimizin, devletimizin, milletimizin bekasını sarsacak her türlü dâhili ve harici belalardan bizleri muhafaza eyle.  AMİN

Hepinize çok teşekkür ederim.

İl Başkanı Ceyhan Demir’in konuşması sonrası Milletvekili Adayları özgeçmişleri hakkında verdi.

Haber : A. Fatih YILMAZ - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: yakınkent 22 09 2015 17:44
boş boş boş herşey boş

2. Yorum: ali yıldız 21 09 2015 04:21
her şeyin hayırlışı naşipşe neden olmaşın

1. Yorum: aakpli 21 09 2015 04:04
duvardan zat kişinin fotoğrafı kaldırılıp ümmetin liderinin fotoğrafı koyulmsı lazım o mu kurtardı ekonomiyi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

40671


Tasarım:DtGaNi