Yayın Tarihi:24 09 2015 05:38(3166)

Tehdit etti

Sinop'un Boyabat ilçesinin AKP'li başkanı Şefik Çakıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “ümmetin lideri” Erdoğan’ın memleketi Rize için “kutsal topraklar” sözlerini haber yapan gazetecinin babasını arayarak tehdit etti.

Ağustos ayındaki Boyabat Şenlikleri'nde konuşma yapan Boyabat ilçesinin AKP'li başkanı Şefik Çakıcı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “ümmetin lideri” Erdoğan’ın memleketi Rize için “kutsal topraklar” ifadelerini kullanmıştı. AKP'li Başkan Çakıcı'nın bu ifadeleri gündemde geniş yankı uyandırmış ve tepki çekmişti. (İLGİLİ HABERİMİZ İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN)

AKP'li başkan bu kez başka bir skandala imza atarak, o sözleri haber yapan Haberimsen gazetesinden Ali Osman Önder’in köyde çiftçilik yaparak geçimini sürdüren babası Musa Önder’i 19 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde arayarak tehdit etti.

Baba Önder'in telefon numarasına ulaşarak kendisini Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı olarak tanıtan telefondaki kişi, “Oğlunuzu siz mi susturacaksınız yoksa biz mi susturalım, siz susturmasını bilmezsiniz biz sustururuz” dedi.

Olayın yaşandığı gece babasının kendisini arayıp durumu anlatmasının ardından bir açıklama yapan Ali Osman Önder, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade ederek sert bir açıklama yaptı.

Sosyal medyada Şefik Çakıcı’nın o tehdidine karşı açıklama yapan Ali Osman Önder, "Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, babamı arayıp tehdit etme hadsizliğini sen nereden buluyorsun?" diyerek, "Habere tahammülün yoktu madem sarf ettiğin sözlere dikkat etseydin? Biz sen gibi göze girmek için ne “Rize'yi kutsal” toprak yaparız? Ne de değer verdiğimiz kimseleri “ümmetin lideri” diyerek peygamber ilan ederiz.." ifadelerini kullandı.

Odatv.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: vatansever 28 09 2015 01:28
bunlar iyice kafayı yedi ve hala millet bunları şakşaklıyor yazık çok yazık fazla bir şey yazmaya gerekde yok zaten

3. Yorum: yenimahlölü hüso 26 09 2015 22:19
yahu nedir bu kepazelikler be dostlar . nereden uyduruldu rizenin kutsal toprak olduğu.? nereden uyduruldu " ümmet liderliği " mefhumu. bu kadarınada pes dorusu.kutsal toprak mekke-medine - kudüstür.ümmet, hz.muhammet( sas)peygamberin peygamberlik yaptığı insan topluluğu olup geçmişte, bugün ve gelecekte tek lideri vardır. o da peygamberdir.

2. Yorum: camikebirli 25 09 2015 04:40
başkan gözünü seveyim şu çay kenarındaki apartmanların olduğu yere gel fazla durma yarım saat yeter,ne kadar toz duman içinde,kaldığımızı gör.beton yapamazsanda başka çözüm bul artık.

1. Yorum: vatandaş 24 09 2015 18:01
ak mafya hayırlı olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95786


Tasarım:DtGaNi