Yayın Tarihi:24 09 2015 14:54(1115)

ASİLDER Ankara Buluşması

ASİLDER ve gönül insanları bir araya geldi.

ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü ve yönetim Kurulu üyeleri; Kültür ve Turizm Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Nezih Yıldırım, Ak Parti Milletvekili Adayı Nazım Maviş, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu’nun danışmanı Mehmet Akif Yılmaz, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat Belediyesi üyesi Kadir Çeltikçi, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta, Gökvadiler Dernek Başkanı Abdi Bodur, Uluköy Dernek Başkanı Nihat Azer idi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı derneğimizle ilgili şunları söyledi: “Dernek Başkanı ve Yönetimi ile birarada olmaktan son derece mutluyum, Sinop İli ve İlçelerini Ankara’da en güzel temsil eden edeceklerine inandıklarını, sürekli değişip, güzelleşen ve büyüyen Boyabatımızın ve diğer ilçelerimizin koordineli çalışmalar yürütmesi gerektiğini, bazı güzel projelerini de hayata geçirmek  istediklerini ve şimdiden heyecanlandığını” dile getirdi.

ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya “Gönül insanı yüzüne bakıp gülümseyebiliyorsanız; temiz ve başarılıdır” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386056


Tasarım:DtGaNi