Yayın Tarihi:28 09 2015 17:36(1196)

Cengiz Tokmak'ın "2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı" Kutlama Mesajı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’na başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Toplumların kalkınması rahat ve huzura ulaşmasının tek yolu bireylerinin iyi bir eğitim almasından geçmektedir. Günümüzde çağdaş, uygar, zengin ve her alanda güçlü olan toplumlara baktığımızda eğitime verdikleri önemi görmekteyiz.

Ülkemizde geçtiğimiz 13 yılda yapılan reformlar ve yatırımlar sayesinde bugün eğitimde fiziki altyapı sorunlarını büyük ölçüde geride bıraktık. Yeni Türkiye yolunda çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için tüm çabamızla yolumuza devam ediyoruz. Eğitime ve insana yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğunu biliyoruz ve geleceği inşa edecek en önemli sorumluluk sahibi kitlenin de değerli öğretmenlerimiz olduğunun farkındayız. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğretmenler, öğrenciler, bütün eğitim çalışanları ve değerli veliler olmak üzere bütün milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Cengiz TOKMAK
AK Parti Sinop Milletvekili

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32682


Tasarım:DtGaNi