Yayın Tarihi:28 09 2015 18:57(2022)

Hastaneye Giderken Hastanelik Oldular

Gerze istikametinden, Sinop istikametine doğru hareket etmekte olan iki araçtan birinin Yaykıl kavşağından dönmesi esnasında meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre 27 Eylül 2015 pazar günü, saat 11:30 sıralarında Yaykıl Köyü kavşağında meydana gelen kazada 57 FC ..73 plakalı aracın Yaykıl istikametine dönmeye çalışırken arkasından gelen 57 FC ..48 plakalı aracın ona çarpması sonrasında her iki araçta bulunan 6 kişinin yaralanarak Sinop Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

112 Acil Ambulansları 57 FC 07.. plakalı araçta bulunan ve yaralanan Kamil Kalafat, Hacer Kalafat, Gülay Kalafat ile 57 FC..48 plakalı araçta bulunan Remzi Ersoy, Nezaket Taş, Şükriye Çetinkaya, Ali Çetinkaya'yı Sinop Devlet Hastanesine kaldırırken Jandarma ve Trafik Polisleri de kazayla ilgili incelemelerini sürdürüyordu.

Haber: Gerzeninsesi.com



Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

80289


Tasarım:DtGaNi