Yayın Tarihi:28 09 2015 23:11(1259)

MHP Milletvekili Adayı Adem Çilek, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Ülkemizin geleceğinin yapılandırıldığı, yavrularımızın ve gençlerimizin; milletine, ülkesine, ailesine ve yaşadığı topluma faydalı bireyler olmalarını amaçlayan, bunun için de başta öğrenciler ve velilerimizin büyük fedakârlıklarda bulunduğu, öğretmenlerimizin öğrencilerine faydalı olabilmek adına kendilerini adadıkları eğitim – öğretim faaliyetleri, diğer illerimizde olduğu gibi Sinop’umuzda da yaklaşık 35 bin öğrenci 2bin 500 öğretmenimizle, uzun bir tatilin ardından bugün ilk ders zili çalacak.

Eğitim – öğretim faaliyetlerindeki ana amaçlardan bazıları, en gencinden emeklisine kadar, elleri öpülesi eğitim neferlerinin azmi ile vatan evlatlarımızın geleceğe güvenle bakabilmelerinin, onlardan aldıkları eğitim ve öğretimle, başta insan olmayı başarabilmelerinin, kendilerine ve topluma saygıyı edinebilmelerinin sağlanmasıdır. Bunlar önemli ölçüde gerçekleştirilebilmektedir.

Ancak; Maalesef eğitim politikalarındaki bazı yanlışlıklardan dolayı ülkemiz genelinde ve özelde de Sinop’umuzda istenilen başarılar yakalanamamakta, beklenilen sonuçlara çok uzak kalınmaktadır. Eğitimin niteliğinin tartışılıp kaliteyi arttırabilmek adına araştırma ve çalışmalar yapılması gerekirken üzülerek gözlemliyoruz ki nicellik ön planda tutulmakta, rakamlar hayatımıza yön veren unsurlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bizler, malzemeden çalan mühendisler, organ çalan doktorlar, siyaset peşinde koşan akademisyenler yetiştiren bir sistem istemezken, öz eğitim sistemimizi yerleştiremediğimizden, yarışa dayalı, güce odaklı sistemle bize uygun sonuç bekliyoruz. Yanılıyoruz.

Adeta yap-boza dönen eğitim sistemimizin acilen bir dengeye oturtulması ve gerçekten millî bir eğitime kavuşmamız dileklerimle, başarılı bir yıl olması arzumuzla, tüm öğretmen, öğrenci, veli ve idarecilerimizin yeni eğitim – öğretim yılını tebrik ederim.

Adem ÇİLEK
MHP Sinop Milletvekili Adayı

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: ozturk 30 09 2015 06:10
aday adayligindan beri begenerek takip ettigim bir isim oldu. şu aciklamasinda bile diger adaylardan farkli oldugunu hissettirmekte. sinop bu kadar iyi bir vekile sahip olabilme şansını kacirmamali.

1. Yorum: türkiyenin sahibi mhp dir ... 29 09 2015 05:46
yüce allah yar ve yardımcınız olsun sayın vekilim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

373268


Tasarım:DtGaNi