Yayın Tarihi:29 09 2015 21:24(1711)

Madem Öldürecektiniz, Bu Su Kaplarını Niye Yaptırdınız?

Boyabat Belediyesi, sokak hayvanlarının su ihtiyacını gidermek için çok güzel bir uygulama yaparak şehirimizin çeşitli yerlerine su kapları yerleştirdi. Ancak bu su kaplarını kullanması gereken sokak hayvanları yine Boyabat Belediyesi tarafından itlaf edilmektedir. Merak ettiğimiz için soruyoruz, madem öldürecektiniz, bu su kaplarını niye yaptırdınız?

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: mezbahayada gelelim 02 10 2015 07:21
her gün belirli bir saatte belediyeye ait traktör yeni yapılmakta olan çevre yolu üzerinden mezbahadan aldığı hayvan artıklarını çöplüğe götürüyor o saatlerde orala da olursanız kokuya bir bakın traktör geçtikten sonra bile saatlerce o kötü koku gitmiyor hele birde mezbahayı görseniz kasaplardan et almaz kendiniz kesersiniz yada vejeteryan olursunuz..

5. Yorum: halkın sesine itafen 02 10 2015 07:18
sen herkesi kendin gibi zannediyorsun sanırım bende 36 senedir boyabatta yaşıyorum sadece bir defa bi yaşlı amcaya sabah namazına giderken saldırmıştı bi kaç köpek onun dışında bişey olmadı önce insanlara hitap etme şeklini düzelt ulan halkın sesi sen kimsinde halkın sesi oluyorsun boyabat belediyesi onca yolu asfaltlarken parkları yaparken uçak alıp karakolun karşısına koyarken onca akpli yandaşını belediyeye işe alırken para varda bu zavallı hayvanlara barınak yapmayamı parası yok kesin ya belediye personelisin yada akpli belediyeden çıkarı olan bi yalakadan başka biri değilsin ulan halkın sesi oldunu zanneden insan müsvettesi..

4. Yorum: halkın nefesi 30 09 2015 21:24
bence şu halsın sesi isimli arkadaşıda vursunlar. şu öldürülen köpeklerden daha hayvan biri gördüğüm kadarıyla. belediye başkanı olacak densiz rize' yi hac yeri yaptı, boyabat'ı da mezbaha yapmış sanırım.

3. Yorum: canlı 30 09 2015 19:56
15 yıldır boyabatta yaşıyorum ama yoldaki sokak köpeklerin durup dururken kimseye sokulduğunu görmedim. gölgesinden korkan zavallı perişan hayvanlar hepsi. öldürmek çözüm mü sayın halkın sesi adlı yorumcu. çocuklarımız hayvandan böcekten sinekten kediden korkar oldu...bu dünya bize mi ait. birlikte yaşadğımız canlılar ne olacak. onlar da hesap soracak günü geldiğinde....rabbim bizi tek mi yarattı. belediye tarım il müd işbirliği yapıp bu hayvanları denetleyip aşılası...eziyet etmeden gerekiyorsa uyutsa...
ama olmaz daha önemli işi var herkesin...kolayı zehirle gitisn. bu zehirlerden bigün çocuklardan biri etkilenince ne yapacaksınız...

2. Yorum: halkın sesi 30 09 2015 16:37
boş laf etmeyin çocuklarınızı güvenli bir şekilde sokağa salıverebiliyor musunuz, ulan erkek olduğunuz halde köpeğin yanından geçmeye cesaret edemiyosunuz kaldı ki çocukları bayanları düşünün sokaktaki başı boş gezen o büyük köpeklerin de fotolarını koyda ondan sonra bu yorumları yapın canınız yansın bir kere köpekten ondan sonra da burada yapılan hizmeti eleştirirsiniz. hizmet yap eleştirirler yapma eleştirirler neyin kafasını yaşıyorsunuz....

1. Yorum: derler 57 30 09 2015 13:19
bunlar yapmaz öyle seyler okadarda kansiz okadarda ciğersiz degillerdir boynunda tasmada olsa olsa yapmazlar bilirim ama mevlam bunlari affetsin eger yapiyorlarsa...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

81802


Tasarım:DtGaNi