Yayın Tarihi:29 09 2015 22:33(2429)

AKAM 1 Kasım 2015 Seçimleri Anketi Eylül 2015

Son iki seçimin en başarılı araştırma kuruluşu AKAM'ın 1 Kasım 2015 seçimleri için Eylül ayında yaptığı anketi sizinle paylaşıyoruz.

Haber: Aktifhaber.com

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: kandırıldık 30 09 2015 18:30
bugüne kadar ak partiye oy verdik. sonra ne dediler. cemaat bizi kandırdı, hdp kandırdı, safmışız, kandırlmışız gibi laflar. bizi bunlar hep salak yerine koymuş artık oy yok ak partiye. devlet bahçeliyi sevmesekde adamın dedikleri hep çıktı. bu sefer mecburen oyu mhpye vereceğiz. bizi mhpye mecbur edenler utansın.

2. Yorum: inadına mhp 30 09 2015 17:24
1ci yorumcu sanırım sen cakma mhp li ve akp lı bir menfaatci çıkarcı birisin sadece sunu soruyırum bunca şehitlerin ve bu şehit yskınlarına karaktersiz şerefsiz diye haksrette bulunn kendisinn istenmediği bir şeyi halaret sayan bir kişinin bir gğn gelecek k.evren gibi yargılanacağı ve sizlerşnde bu olanlara ortsk oldupunuz içşn hesap vereceğinizibiliyormusunuz

1. Yorum: mhp 30 09 2015 09:54
hdp yi bile mhpden üstün gösteriyoruz ey boyabat gazetesi siz rüya görürken üstünuz açık kalmış inadına akparti yüzde 49 la tek başına iktidar. göreceksiniz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234375


Tasarım:DtGaNi