Yayın Tarihi:30 09 2015 16:44(2944)

Kargı Kavşağında Yine Kaza: 7 Yaralı

Kaza Beygircioğlu mevkiindeki Kargı-Sinop kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Samsun istikametinden İstanbul'a gitmekte olan Erkan Dumanlı yönetimindeki 19 FL 155 plakalı otomobil Kargı kavşağına geldiği sırada, Kargı istikametinden Samsun yönüne gitmekte olan Aysel Tarhan yönetimindeki 59 UR 680 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada 59 UR 680 sürücüsü Aysel Tarhan ile birlikte otomobilde bulunan Mehmet Tarhan ve Hanım Tarhan ile diğer otomobilde bulunan Durmuş Dumanlı, Fatma Dumanlı, Şehriban Dumanlı ve Berkay Dumanlı yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleleri Kargı, Hacıhamza ve Osmancık'tan gelen ambulanslarda yapılarak Osmancık Devlet Hastanesine sevk edildiler.

YOLDAN GEÇEN SÜRÜCÜDEN KAVŞAK TEPKİSİ

Bu sırada olay yerinden geçmekte olan bir sürücü ise kaza mahallinde durarak Kavşağın hatalı yapılmasına ve hatanın düzeltilmemesine tepki gösterdi. Yoldan geçmekte olan sürücü aracından inerek gazetecilere, "Karayollarına en az 15-20 kişi defalarca mail attık, her seferinde geliyoruz ama burada her seferinde kaza var. Burada her seferinde kaza atlatıyoruz. Şu gördüğünüz yerden İstanbul istikametinden geliyoruz arkamızdaki araç 180-200 kilometre hızla arkamızdan geliyor. Her geldiğimizde korkuyla dönüyoruz bu kavşaktan" diyerek tepki gösterdi.

Haber: Kargihaber.com

Kaza ile ilgili Kargı Havadis gazetesinin fotoğrafları

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yetsin artık 02 10 2015 06:28
bu kavşak kurallara uygun değil! ınsan hayati bu kadar değersiz olmamalı...

1. Yorum: boyabatlı 01 10 2015 04:07
evet bizzat şahit oldum kurban bayramının ilk gecesi ankaradan boyabat istikametine giderken bu kavşakta kaza oldu çok şükürki yaralı yoktu ordaki vatandaşlar herzaman burda kaza oluyo diyorlar önlemi alınmalı şimdi biz gurbetçiler hep bu istikameti kullanıyoruz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95464


Tasarım:DtGaNi