Yayın Tarihi:30 09 2015 16:54(1294)

Sinop, Üniversitesine Sahip Çıkıyor

Sinop Üniversitesi bu yıl yaklaşık 8 bin öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Öğrenci sayısının artması ileoluşan barınma sorununa Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya’nın da destekleriyle çözüm getirildi. Sinop Üniversitesi'nde öğrenim gören 80 kız öğrenciye, Sinop Akliman mevkiinde bulunan HamsilosTatil Köyü Apart Hotel kapılarını açtı.

Sinop Üniversitesinde öğretim gören kız öğrencilerimizin rahatlıkla ders çalışabilecekleri, çeşitli sosyalve sportif aktiviteleri yapabilecekleri modern fiziki imkanlara sahip Hamsilos Tatil Köyü Apart Hotel’de aylık kira bedeli ısınma bedeli dahil 300 TL olarak belirlendi. Belirlenen fiyata sabah kahvaltısının yanı sıra, haftada bir temizlik hizmeti, haftalık çarşaf değişim hizmeti de dahildir. Ayrıca öğrenciler otelin genel çamaşırhanesini de kullanabileceklerdir. Apart dairelerin elektrik giderleri ise öğrenciler tarafından karşılanacaktır.

Öğrencilerin, Hamsilos Tatil Köyü Apart Hotel için detaylı bilgiye www.sinophamsilos.com adresinden ulaşabilir, her türlü soruyu isterse info@sinophamsilos.com adresine yazabilir ya da 0532 132 03 99 yada 0368 287 60 62 telefon numaralarından bilgi alabilir.

Öğrenci odaklı çalışmalarıyla adından söz ettirmeye başlayan Sinop Üniversitesi, kentle bütünleşerek, devletle ortak projelere imza atarak, tüm sorunlara kalıcı ve akılcı çözümler üretmeye devam ediyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

114915


Tasarım:DtGaNi