Yayın Tarihi:30 09 2015 23:16(2248)

Boyabat Emniyeti'nden "İlk Adımda Dost Eli" Projesi

2015- 2016 Eğitim-Öğretim yılının 28 Eylül 2015 tarihinde başlaması sebebiyle Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "İlk Adımda Dost Eli" projesi kapsamında Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği tarafından Boyabat (İİBF) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ile Boyabat Meslek Yüksekokulu bahçesinde bilgilendirme standı açtı.

Eğitim ve öğretim görmek üzere çeşitli illerden ilçemize yeni gelen öğrenci ve velilere, güvenlik güçlerinin her zaman öğrencilerimizin yanlarında olduğunu hissettirmek, doğru bilgilendirme yapmak,Polis-Öğrenci ilişkilerini en üst düzeye çıkarmak, üniversite gençliğini terör örgütleri tarafından hazırlanan tuzaklara düşmelerini önlemek ve konu hakkında bilinçlendirmek, polisin dolayısıyla Devletinher zaman öğrencilerimizin yanında olduğunu hissettirmek amacı ile bilgilendirmeler yapıldığı ve aydınlatıcı broşürler dağıtıldığı, 28 Eylül pazartesi günü açtıkları standın öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdikleriözellikle yeni gelen öğrencilerin ve velilerin bu uygulamadan çok yerinde  olduğunu kendilerini daha çok güvende hissettiklerini ve burada kaldıkları süre içerisinde Devletimiz sayesinde polisimizin verdiğigüven ile yalnız hissetmeyerek ve kendilerini eğitim ve öğretime daha çok vereceklerini belirttiler ve Emniyet Teşkilatına teşekkür ettiler. Ayrıca çalışmaların 2 Ekim 2015 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51841


Tasarım:DtGaNi