Yayın Tarihi:02 10 2015 00:44(1328)

Ayancık Belediyesi Aasfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor

Asfalt çalışmalarında Ayancık Belediyesi ilçenin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

İlçede çalışmalarını hızla sürdüren Ayancık Belediyesi, tüm yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

İlçe genelinde 2014 yılında Beşiktaş Mah. Sanayii yolunda başlayan asfaltlama çalışmaları, Beşiktaş Mah. Zeytinlik cad. Halit Kalafat sokak, 8 Şubat sokak, Cevizli Mah. 101. Cadde. inci, cennet, cenk, canan ve arınç sokak, Çayiçi Mah. Sarmaşık ve kandil sokak ve Stadyum üstü otopark alanında toplamda 80 bin ton asfalt kullanılarak 35 bin metre kare asfaltlama çalışması yapıldı. Bu sene de Ayancık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Şevki Şentürk köprüsü stadyum arkasını bağlayan yol ve ilçemiz genelinde ki asfaltlama çalışmaları ile toplam 8 km boyunda 60 bin m2 asfaltlama yapıldı.

Başkan Ergün :”Ayancık için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor.”

İlçe genelinde çok yoğun bir yapılaşmanın olduğunu belirten Belediye Başkanı Ayhan Ergün, böylece yol açım, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyledi. Ergün ” Ayancık’ı cazibe merkezi haline getiren kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen programlar dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor “ dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

88639


Tasarım:DtGaNi