Yayın Tarihi:02 10 2015 00:59(2628)

Boyabat’ta Sağanak Yağış Su Baskınlara Neden Oldu

30 Eylül 2015 Çarşamba günü akşam saatlerinde başlaya sağanak yağış oluşan sel Eski Otogar'da bulunan iş yerlerini bastı. Ayrıca şiddetli yağış her zaman olduğu gibi Büyük Cami tuvaletinde de su baskınına neden oldu.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: osman 02 10 2015 15:50
bu zaman kadar görev yapmış ak gönüllü kardeşim.yaptığın tuvaletin halini görüyonmu.bunu hiç mi düşünmedin.ne bu tuvaletin hali.sana bu akılı veren büyük mühendis nerdesn.valla hçbirinize hakkımı helal etmiyorum.birde çııkmışsın poz veriyorsun

5. Yorum: kader 02 10 2015 15:49
büyük cami tuvaletinin kaderi. su niyeyse kanaldan gitmiyor. madem böyle olacaktı eski tuvaletin nesi vardı yazık değil mi paralarımıza. kendi cebinizden de böyle hoyratça harcıyor musunuz. boşa gereksiz ve plansız harcadığınız her kuruşta bütün ölenlerin olduğu gibi doğacak olanların ve şuan kullanan bizlerinde hakkı var ve hesabı öbür tarafta ağır olur. bende dahil herkese duyrulur

4. Yorum: misafir 02 10 2015 15:19
yav arkadaş bu kadarına da pes artık, allahın bolca verip sele neden olan yağmurundan bile ak partiyi sorumlu tutuyorlar, bu nasıl bir akıl tutulmasıdır ya rabbi, fitneciler öyle bir hal aldıki artık evde kendi sakarlıklarından kaynaklı kazaları bile ak partiye fatura eder oldular, ne diyelim allah herkese feraset ihsan eylesin (amiiiiin)

3. Yorum: sacma 02 10 2015 07:31
ya arkadaş bi gidin ya direk belediyeye şefik başkana laf atıyosunz ulan saçma heriflerr adam göreve dün geldi daha eski otogar yıllardır eski otogar allahınızdan korkun be ora yapıldığında belki hayatta deilnizi şefik başkan ne uapsın yazık yaa böyle geri kafalılar siyaset yaptığını sanıor ya üzülüyorum tuvalet konusuna gelince yağmur normal yağan bir yağmur deil teknoloji kenti japonya bile dayanamıyor boyabat nasıl dayansın bu kadar yağmutşra kaç kere gördünüz otogarın kaç yıldır bu denli su bastığını

2. Yorum: yazık degıl mı ? 02 10 2015 03:21
sayın beledıye baskanı sefık beye tek sorum : her sene aynı goruntu aynı durum hepde aynı yerler degısen bısey yok . yazık degıl mi ?

1. Yorum: haha 02 10 2015 02:39
haha yer altına tuvalet yap ama sen git bi koruma yapama bu su nereye akar diye düşünme allah tan akp var.! oyum akp'ye


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

65433


Tasarım:DtGaNi