Yayın Tarihi:02 10 2015 03:33(4426)

Sinop'ta feci kaza; otomobilde bulunan kadın yanarak can verdi

Sinop Boyabat Yolunda meydana iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Hacdan döndüğü öğrenilen 60 yaşındaki bir kadın otomobilde yanarak can verdi. Kazada 4 kişi de yaralandı.

Kaza akşam saat 18:40 sularında Kabalı - Boyabat Yolu Karlı köyü çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 34 ZY 2724 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Yakup Özcan yönetimindeki 06 DJ 5500 plakalı otomobilin çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 34 ZY 2724 plakalı otomobil savrularak bariyerlere çarparken, diğer araçta bir anda alev aldı. Yanan aracın sürücüsü  Yakup Özcan ve 13 yaşındaki çocuğu araçtan çıkmayı başarırken, hacdan döndüğü öğrenilen sürücünün annesi Döndü Özcan (60) araçtan çıkamadı.

Özcan feci kazada yanarak can verdi. Yanan araçta hayatını kaybeden Döndü Özcan'ın öğlen saatlerinde Hacdan Samsun'a geldiği ve oğlu Yakup Özcan'ın annesini almaya gittiği, kazanın dönüş yolunda meydana geldiği belirtildi.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: yusuf demir 02 10 2015 18:43
merhumeye allahtan rahmet yakınlarında sabırlar versin mekanı cennet olsun

3. Yorum: ertuğrul hacı 02 10 2015 17:27
yıllardır haç görevini yerine getirmek için can atan o kutsal toprakları görmeyi ve oraları ziyaret etmeyi arzulayan, hacı olmayı çok isteyen komşularının çok sevdiği, ölüm haberinin alındığı anda çok üzülen komşu ve akrabalarının sevgi dolu hacısı merhume kardeşimiz hacı döndü özcan teyzeye cenab-ı allahtan rahmet diliyorum.kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı, tüm seven komşularına da baş sağlığı diliyorum. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.inşallah haccı da cenab-ı allahın indinde kabul olur inşallah. dualarımız seninle amin.

2. Yorum: sami kurt 02 10 2015 16:34
allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabırlar dilarim..mekanı cennet olsun.

1. Yorum: ce 02 10 2015 06:37
allah rahmet eylesin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

11982


Tasarım:DtGaNi