Yayın Tarihi:02 10 2015 18:47(4058)

Boyabat-Sinop Yolundaki Kazadan Yeni Görüntüler

Dün gece Boyabat-Sinop yolunda seyreden iki özel aracın henüz bilinmeyen bir nedenle saat:18.00 civarında çarpışmaları sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki araçta 3 kişi ağır yaralanmış, özel araçta bulunan yeni Hacdan dönmüş olan bir hanım yanarak hayatını kaybetmişti.

Edinilen bilgiye göre, nedeni henüz tespit edilemeyen kazaya, aynı güzergahta seyreden vatandaşların yardıma koşması bir faciadan dönülmesine sebep oldu. Kazadan özel aracında tek başına seyreden Mustafa Dağlı (25) ve diğer araçta aynı aileden Yakup Özcan(42) ile Yasin Özcan (16) ağır yaralı olarak vatandaşların yardımı ile çıkarıldı. Kaza sonrası çıkan yangın sonucu araç içinde bulunan ve Hacdan yeni dönen Döndü Özcan(60) isimli hanım tüm çabalara rağmen sıkıştığı yerden çıkarılamadı ve yanarak olay yerinde can verdi.

Kazadan sonra olay yerine gelen Gerze Belediyesi İtfaiyesi yangına müdahale ederek yangını söndürürken, kazadan ağır yaralı olarak kurtulanlar ise 112 Acil Servis ambulansları ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Haber: Gerzegündem.com, Gerzeninsesi.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ismail 02 10 2015 18:52
maalesef sinop boyabat yolu kaplaması düzgün de olsa çok tehlikeli bir yol. özellikle tünel giriş ve çıkışları ile şerit tahsisi tekrar gözden geçirilmeli. yoksa daha çok canlar yanar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

393443


Tasarım:DtGaNi