Yayın Tarihi:05 10 2015 21:59(1378)

Fuatavni'den ŞOK Bilal Erdoğan İddiası: Yüklü Miktarda Parayla İtalya'ya...

Twitter Fenomeni Fuatavni, Bilal Erdoğan'la ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Fuatavni, Bilal Erdoğan'ın yüklü miktarda parayla İtalya'ya gittiğini iddia etti.

Twitter’da fenomen haline gelen Fuat Avni, yine bomba iddialarda bulundu. Fuat Avni, Bilal Erdoğan’ın seçimlere kadar yurt dışında kalacağını öne sürdü.

Sözcü'nün haberine göre; Sürecin sonuna gelindiğini ifade eden Fuat Avni, Bilal Erdoğan’ın yüklü miktarda parayla İtalya’ya gönderildiğini iddia etti.

İşte Fuatavni'nin gündeme bomba gibi düşen iddiaları;

“Sürecin sonuna yaklaştığını gören …, Bilal’in silahlı korumalar eşliğinde çok acele ‘sessizce’ yurt dışına çıkmasını istedi. Bilal ve beraberindeki yüklü para için rota İtalya.

… ise kime güveneceğini bilmiyor. İtalya’nın yasalara aykırı olduğu gerekçesiyle korumaların silahla girmesine izin verilmeyeceğini bildirmesi, İsrafsaray’ı karıştırdı.

…, ‘Ne yapın edin bu problemi derhal çözün’ diye ortalığı ayağa kaldırdı. S... sorunu hileyle çözmek zorunda kaldı.

İki korumanın Milano Başkonsolosluğu’na atandığı yalanı uyduruldu. İtalyan makamlarına konuyla ilgili yazı yazılarak, silah izni alındı. Bilal 27 Eylül’de İtalya’ya uçtu.

Plan, İtalya’da uzun süre kalabileceği ve aileden bazılarını da yanına alabileceği şeklinde yapıldı. Bilal İtalya’da, İsviçre’deki ve diğer ülkelerdeki hesaplarla da ilgilenecek.

Bilal’in yönetmesi gereken milyarlarca dolar var. ..., çözüm süreciyle ilgili vatana ihanetten yargılanabileceğine ilişkin dosyayı okuduktan sonra dengesini tümden kaybetti.

Bilal’in yurtdışına çıkış kararının ardında bu korkular var. 1 Kasım sonrası kendisinin ve ailesinin yurtdışına kaçışı için plan hazır.

Bilal’i seçimlere kadar İtalya’da tutmayı düşünüyorlar. Seçimin ardından çıkan tabloya göre dönüp dönmeyeceğini değerlendirecekler.

Bilal İsviçre sınırına yakın Como Gölü yakınında kalacak. İsviçreli bankacıların kolayca gidip gelebileceği gözlerden uzak bir yer.

S.... ve S...., Bilal’i olası başka bir ülkeye kaçış durumunda kendisine yardımcı olabilecek bazı Fransızlarla buluşturacaklar.

Korkuları artık dizginlenemeyecek boyutlara ulaştı. Aklınca önce paraları çıkaracak. Sonra da ailesi ve kendisi kaçacak.

…’in iki kabusu var. Biri Fuat Avni, diğeri 1 Kasım seçimleri. Benim yüzümden kabuslar görüyor. Beni bulmak için gece yarılarında Hakan Fidan’ı İsrafsaray’a çağırıyor.

Avaneler Hakan Fidan’a ‘Doğru yanlış, bul işte birini’ diyorlar. Bunalan Hakan Fidan nerdeyse ‘Fuat Avni benim’ diyecek. İnanacaklar diye korkuyor. Korkma, titre…”

Haber: Aktif Haber

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: üç hilal 07 10 2015 15:44
oğul bilal italyada türkiyede çalınan paraları ezerken emine erdoğanda lüks mağaza kapatıp 750 bin euroluk alış veriş yapıyor...ama nedense hala görmezden gelen akepeli arkadaşlar körü körüne alkış tutup..dünya lideri diye avundukları zata taparak ibadetlerini yerine getiriyorlar.allah (c.c.) akıl fikir ihsan eylesin.

3. Yorum: kime anlatıyorsunuza yanı ... 07 10 2015 05:35
çok doğru konuşuyorsunuz, akıllı olmak gerek, akıllı olmak içinde fut avni'nin kimliğini bilmektir. kimliğini bilmediğin bir kişinin iddialarını desteklemek tamamen kişinin ne kadar akıllı olduğunun göstergesidir.

2. Yorum: ali 06 10 2015 17:42
onbun parası var kaçtı gitti. her türlü rezilliğini görmezden gelen, akrabasını bile bu süreçte silen diğer akp liler nereye gidecek? halbuki biz onlara bu kadar kırıcı olmayın. hakkın ve haklılın yanında olun demiştik

1. Yorum: kime anlatıyorsunzz 06 10 2015 04:58
ey gazete yetkilisi bu haberi yayınlıyorsunuz tamam da..!
bunları anlayacak kapasitedekiler zaten o malum partiye oy vermiyorlar gerisi içinde ne anlatırsanız anlatın yazın onlar için birşey ifade etmez çünkü bu yazdıklarınızı anlayabilmek için azda olasa akıllı olmak gerekiyor değilmi..?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

377694


Tasarım:DtGaNi