Yayın Tarihi:06 10 2015 19:31(2353)

CHP Milletvekili Adayları Çarşı'yı Gezdi

CHP Sinop milletvekili adayları, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Tugay Dinçel, beraberinde CHP Sinop İl Başkanı Kadir Yavuz, CHP Boyabat İlçe Başkanı Mustafa Türk ve partililerle esanfı ziyaret etti.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: . 07 10 2015 05:32
chp 2. sıradaki tugay dinçel'e teşekkür ederim. işi bilirek çalışıyor.diyeceğim cengiz tokmak a.sen 7 haziran da milletvekili oldun.1 kasımda olmayacaksın. 1 kasımda akp seni milletvekili yaptırtmayacak seni 4 aylık sünnet çocuğu gibi ortalıkta gezdirdiler be yiğitim.vah vah vah.yürekten -hadi yeniden bismillah -diyebiliyor musun?sen bismillah de,başkaları yerine milletvekili olsun.7 haziran da tokmak celal maviş'in başına düşürdüler.1kasım için de akp tokmağı cengiz tokmak'ın başına inecek.çok çalış cengiz.

2. Yorum: . 07 10 2015 05:14
akp teşkilatı mhp li gençleri, kalebağı lokantasında yemek ısmarlayarak kendi saflarına katma oyunu alma,şeçim çalışmalarında onları çalıştırarak sömürme kurnazlığı yapmaktadır.o gençler iş kapabilme umudu ile orada bulunmaktalar.o gençleri 13 yılda bu onursuz duruma mahkumedenlere yazıklar olsun.sizin çoçuklarınızda aynen bu şartlarda kalsın.ektiğinizi biçin.

1. Yorum: çoraklar 07 10 2015 03:18
chp boyabatlarda giderek güçlenmekte beyler. köylü perişan çifçi perişan. köylünün gözü ucuz mazotta. çeltük para etmiyor para.hadi hayırlısı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

30274


Tasarım:DtGaNi