Yayın Tarihi:06 10 2015 22:40(1916)

Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Açılıyor

Gerze ilçesinde birkaç yıldır yerli yabancı tüm insanlara illallah dedirten sahipsiz ve başıboş köpekler sorununda sona yaklaşıldı.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinin 10 Elim 2015 Cumartesi günü resmen açılacağı müjdesini verdi.

Yaykıl köyü Dereyeri mevkii sınırları içerisinde inşaatı tamamlanan ve tefriş işlemlerinde sona gelinen barınakta sahipsiz sokak hayvanlarının toplanması işlemine başlandı.

Yerinde yaptığımız incelemede merkezde şu anda yavru ve yetişkin 50 civarında sokak hayvanının, beslenme, bakım ve tedavilerinin yapıldığına tanık olduk. Merkezde ayrıca sokak hayvanlarının yaşlarına göre koruma altına alındığı 60 adet betonarme kulübe ve yavruların barınacağı 18 adet de ağaç kulübe, bir araç ile, 1 Veteriner hekim ve yeteri kadar personel de istihdam edilmiş durumda.

Haber: Gerzegündemhaber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84524


Tasarım:DtGaNi