Yayın Tarihi:07 10 2015 04:11(1400)

Ceyhan Demir: Hırsızlık Sadece Birisinin Parasını Çalmakla Olmaz

MHP İl Başkanı Ceyhan Demir: "Hırsızlık sadece birisinin parasını çalmakla olmaz. Hırsızlık eğer kişinin hakkına tecavüz ederseniz, o da hırıszlıktır." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Durağan İlçemizde, Durağan Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı öncülüğünde tüm öğretmenler ve okul müdürlerini kapsayacak biçimde kahvaltılı toplantı düzenlendi. Bu toplantıya AKP Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş’in de katılarak, burada siyaset yapmasına tepkiler büyüyor.

Bugün MHP İl Başkanlığı tarafından basın toplantısı düzenlenirken, toplantıda bu duruma tepki gösteren İl Başkanı Ceyhan Demir; “Hırsızlık sadece birisinin parasını çalmakla olmaz. Hırsızlık eğer kişinin hakkına tecavüz ederseniz o da hırsızlıktır.” Dedi. Durağan İlçemizde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlık eğitim camiası ile birlikte bir toplantı düzenledi diyen Ceyhan Demir; “Durağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm öğretmenler ve okul müdürlerini kapsayacak biçimde Okul Müdürlerine resmi yazı çıkarıldı. O yazıyı buradan okuyorum, “İlçemiz Kaymakamlığı ve İlçemiz Belediye Başkanlığı öncülüğünde Müdürlüğümüze bağlı bütün okul ve kurumlarımızda görev yapan idareci ve öğretmenlere yönelik olarak 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı tanışma ve moral, motivasyon amaçlı kahvaltı organizasyonu planlanmıştır. Kahvaltı İkiz göletlerde bulunan Belediye tesislerinde Cumartesi günü saat: 10.00’da yapılacak olup bütün öğretmenlerin katılması öngörülmektedir.” Deniliyor.

Sonrada okul müdürlerinin cep telefonuna da şu mesaj atılıyor, “ 03.10.2015 Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak toplantı duyurusu okul müdürleri bütün öğretmenlere bildirecek olup toplantıya katılım ZORUNLU, Durağan Milli Eğitim Müdürlüğü… Arkadaşlar bu toplantıya AKP Milletvekili Adayı Nazım Maviş’te davet edildi. Sadece .o davet edildi ve Milletvekili adayı o toplantıda öğretmenlere hitap etti. Oradaki öğretmen ve okul müdürlerinin bazılarının bu konudan ne kadar rahatsız olduklarını yüzlerinden görebiliyoruz.

Arkadaşlar hırsızlık sadece birisinin parasını çalmakla olmaz. Hırsızlık eğer kişinin hakkına tecavüz ederseniz o da hırsızlıktır.

Okula, camiye ve kışlaya siyaseti sokarsanız değil ülkeyi, ülkenin içindeki insanları da bugün olduğu gibi birbirine düşürürsünüz ve ötekileştirirsiniz. Sonra size oy verenleri mutlu edersiniz ama size oy vermeyenleri de sizden nefret etmesini sağlarsınız. Bununla ilgili resmi yasal işlemlerimizi başlatıyoruz bizde suç duyurusunda bulunacağız. Bunu Türk milletinin, Sinop halkının dikkatine, insafına, vicdanına sunuyoruz.” Dedi.

Haber: A. Fatih Yılmaz

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: . 07 10 2015 05:02
orası duragan.orada hep yobaz ve gayri meşru faaliyetler devletin görmezden gelmesi rahatlığı ile gayri nizami ve hukuki olarak yürütülür.tüm köylerdeki şeytanlar merkeze inmiştir.bir müdürü anında doğuya sürdürürler.orası nüfuslu kişiler sayesinde hep duragan dır.her türlü pisliğin de var olduğu,yaşadığı yerdir dini görüntüsüne zıt olarak.allahın ilk yok edeceği yerlerin başında gelir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

374697


Tasarım:DtGaNi