Yayın Tarihi:08 10 2015 01:01(1751)

Seyir Halindeki Tır Alev Alev Yandı

D-100 Karayolu üzerinde seyir halindeki bir TIR’ın alev alması sonucu yangın çıktı. Yangında İstanbul’daki bir okula götürülen okul sırası takımları kül oldu.

Edinilen bilgilere göre, Tokat'ın Niksar ilçesinden İstanbul'a okul sırası götüren Cemal İlter (33) yönetimindeki 34 HD 2127 plakalı TIR, Kumbel mevkiine geldiği sırada lastiği alev aldı.

Kısa sürede büyüyen yangın TIR'ın dorse kısmına sıçradı. TIR'dan alevler yükseldiğini gören Trafik Bölge Müdürlüğü ekipleri D-100 karayolunda güvenlik önlemi alırken itfaiyeyi arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye Kargı ve Osmancık ilçelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında TIR'ın dorse bölümü ve içerisinde bulunan okul sırası takımları yandı.

Yangın nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan D-100 karayolu ekiplerin çalışmasını tamamlamasının ardından kontrollü olarak tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Kargı Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

393502


Tasarım:DtGaNi