Yayın Tarihi:09 10 2015 00:18(1500)

Barış Karadeniz “Yerel Basın Vazgeçilmezimizdir”

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili ve Milletvekili adayı Barış Karadeniz ve Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe Başkanı Mustafa Türk, Ezgi FM haber merkezini ziyaret etti. Ziyaret esnasında CHP Sinop milletvekili Barış Karadeniz basının önemine vurgu yaptı.

Barış Karadeniz "Basın bir ulusun ortak sesidir"

İlimizdeki radyo, gazete ve internet medyası basını bizim için çok değerlidir, çok önemlidir. Bizim gerçeklerimizi gün ışığına çıkarma, bu ülkenin sınırları içinde yaşayan yurttaşlarla bölüşme, paylaşma daha çok sizin üzerinizden mümkün olan bir meseledir. O bakımdan ben sizi çok önemsemekteyim. Buna ihtiyacımız var, gerçekler üzerinden ve bizim ihtiyaçlarımız ve yurttaşlarımızın ihtiyaçları üzerinden yürüyerek habercilik yapmak, basın faaliyetini yürütmek, çok önemli bir meseledir. Buna biz çok değer vereceğiz, vermek durumdayız. Katkı sunmaya çalışacağız, bunu bilmenizi istiyorum. Bir kısım eksiklikler olabilir ama, ciddi bir basın faaliyeti de gereklidir. O bakımdan buradaki basında fevkalade öneme sahiptir”

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: önemli değil 09 10 2015 06:45
herkese selam sn.barış karadeniz herşeyi hakediyorsun ..öncellikle şunu söylemek istiyorum ben hayatım boyunca sol partiye oy vermemiştim ama bu seçimlerde gerçekten samimi olarak söylüyorum oyumu chp den yana kullanacağım ve bakacağım gerçekten ülkeyi düzgün yönetiyorlarmı eğer düzgün yönetilirse ülke // oyum yine chp den yana bence artık herkes şapkasını önüne koysun oyunu chp den yana versin....tekrar ülke için hayırlı olmasını dilerim barış bey bu yorumu okursa eğer kendisini gördüğümde 23:43 te bir yorum yazdım o bendim diyeceğim kendisine :) başarılar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

30788


Tasarım:DtGaNi