Yayın Tarihi:09 10 2015 21:40(2166)

Önce Asfalt Atıldı, Sonra Tamirat Yapıldı

Boyabat Belediyesi, şehrin çeşitli yerlerine asfalt atarak yolları güzelleştirmeye çalışıyor ancak, altyapıyı yapmadan atılan asfaltın akıbeti tamirat yapabilmek için asfaltı bozmak oluyor. Buradan soruyoruz, önümüzdeki senelerde Boyabat'ın alt yapısını düzelteceksiniz, ama buna rağmen niçin para harcayarak, asfalt ve beton atıyorsunuz?

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: kırkayak ömer 14 10 2015 17:31
fen işleri,imar işleri müdürü nasıl hesaplıyor kim aldı bu adamları işe yoksa kaldırım mühendisi çok memlekette

4. Yorum: çoraklı 14 10 2015 07:20
bu durum kurban bayramı öncesinden beridir böyle. ben bayramda ordayken bu durumu gördüm. çok şükür görebildiniz. hep dediğim gibi; başkan (cık) rize'nin kutsal topraklarıyla zihnini meşgul ettiğinden boyabat aklına geldiğinde hizmet verecektir umarız. 1 kasıma kadarda yandaş konvoyundan vakit bulursa tabi.

3. Yorum: gerçek 14 10 2015 00:41
varmayın üstüne
kapesitesi bu kadar
bu kadar kumaştan bu büyüklükte don çıkar

2. Yorum: kamil 14 10 2015 00:10
sayın şefik başkan alt yapı yapmadan yaptığın sıcak asfalt sayesinde her yağmur yağdığında evimizi su basıyor önce onun alt yapısını yapman lazımdı parke varken hiç bir zaman bu problemi yaşamıyorduk bunu da dile getirdim bak şimdi yağmur yağıyor yine su alıyor aradığım herkes başkasına yönlendiriyor şurda seçime bir şey kalmadı bende sizi iyi gezeletmesini çok iyi bilirim verdiğim oya yazıklar olsun

1. Yorum: hüseyin cömert 13 10 2015 18:17
sayın hakkı bey sorunuza yanıt vermek istiyorum. hani şefik başkanın söz verdiği 40 proje varya, bu vaatlerin altında ezilen şefik çakıcı hırsını yeni döşenmiş olan kilit taşlarını kaldırarak yerine paldır küldür yaptığı asfaltın (güya adı hizmet ise) ceremesini bizler çekiyoruz. evet önce asfalt atılıyor sonradan da asfalt kesilerek su giderleri yapılıyor. eee!...kılavuzu karga olanın sonu da hizmeti de bu olur.malum kış geldi yine kömür kokusuna maruz kalacağız. doğalgaz mı dediniz? gelmesi için üzerinden daha çok bahar geçer.belediye binası mı dediniz? ne acelesi var ya dostun kiralık binası varken.osmanlı hamamı mı dediniz? bu gidişle o ihtiyacı durağan veya vezirköprü de görürsünüz.sakına şefik başkandan büyük iş beklemeyin büyük sözler bekleyen bu konuda dahidir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386010


Tasarım:DtGaNi