Yayın Tarihi:10 10 2015 22:31(1160)

AKP Sloganı Beşiktaş’ın Çıktı!

1 Kasım'da yapılacak erken seçim öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim sloganlarını kullandığı iddia edilen Adalet ve Kalkınma Partisi, şimdi de gözü Beşiktaş'a dikti.

1 Kasım'da yapılacak erken seçim öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim sloganlarını kullandığı iddia edilen Adalet ve Kalkınma Partisi, şimdi de gözü Beşiktaş'a dikti.

1 Kasım’da yapılacak olan seçim öncesinde partiler çalışmalara başlarken AKP’nin yeni sloganlarından birinin Beşiktaş tribünlerine ait olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinde “Önce Türkiye” şeklinde kullandığı sloganını AKP’nin “Sen, ben yok, Türkiye var” şeklinde değiştirmesi CHP’lilerin tepkisini toplamıştı.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada “Vaatlerimizi çaldınız yetmedi; şimdi de sloganlarımızı çalıyorsunuz… “Türkiye” aklınıza şimdi mi geldi!” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak AKP’nin yeni seçim sloganının daha önce Beşiktaş tribünlerinde pankart olarak yer aldığı ve tişört şeklinde bastırıldığı ortaya çıktı.

Siyah beyazlılar, “Sen, ben yok, Beşiktaş var” şeklinde kullandığı slogan, 1 Kasım seçimleri öncesinde AKP’nin resmi seçim sloganı oldu.

Haber: Aktif Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33259


Tasarım:DtGaNi