Yayın Tarihi:10 10 2015 22:52(827)

Sinop'ta 1 ölü, 79 yaralı

Sinop Emniyet Müdürlüğü, Eylül ayı trafik bilançosunu açıkladı. 40 yaralanmalı kaza sayısının olduğu Eylül ayında, 1 kişi yaşamını yitirirken, 79 kişi de yaralandı.

İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için trafik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 2015 yılı Eylül ayının merkez, bölge ve ilçe trafik birimlerinin faaliyetlerini kamuoyuyla paylaşan Emniyet Müdürlüğü, Eylül ayında 12 bin 158 aracın kontrol edildiğini duyurdu. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucunda 97 araçta trafikten men edildi. 18 sürücünün ehliyeti geri alınırken, hız ihlali nedeniyle de 871 sürücü hakkında da işlem yapıldı. Denetimlerde 255 sürücüye hatalı parktan, 34 kişiye sürücü belgesiz araç kullanmaktan, 21 kişiye alkollü araç kullanmaktan 80 kişiye fenni muayene yaptırmamaktan ve 11 kişiye de ehliyet kemeri kullanmamaktan dolayı haklarında işlem yapıldı. Eylül ayında meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi ise yaşamını yitirirken 79 kişide yaralandı. Maddi hasarlı kaza sayısı da 30 olarak kayıtlara geçti.

Haber: Sinop Pusulası

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70879


Tasarım:DtGaNi