Yayın Tarihi:10 10 2015 23:21(2253)

Önce Davul Zurna Çaldılar, Sonra Şehitleri Andılar

Bugün sabah saat 10:30'da, Eski Otogar'da Güreş Müsabakaları için yapılacak Mehteran Yürüyüşü'nden önce davul zurna çaldılar. Davul zurna ile çalınan oynak havaları dinledikten sonra ise Şehitleri anan pankartla, Amasya Belediyesi Mehteran Bölüğü'nün ardından güreşlerin yapılacağı Boyabat Stadyum'una yürüdüler.

Madem şehitleri anacaksınız niçin, davul zurna çalıyorsunuz? Birisi sakın orada oynak hava çalınmadı demesin, biz ne çalındığını biliyoruz.

Davul zurna çaldıktan sonra şehitleri anmak, nasıl bir uygulama aklımız ermediği için yorumu siz değerli okuyuculara bırakıyoruz.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: memleket sevdalısı 11 10 2015 20:27
allah devletimize zeval vermesin her bir karışı temiz pak insanlarla dolu. biz insan evladı olarak yapılan yanlışlara ilik önce kendi bünyemizde dur demeliyiz ki huzur ve refah bulalım.kimse kimseye sen şöylesin sen böylesin demeye hakkı yok özgür bir türkiye'de yaşıyoruz.
boyabat da böyle bir organizasyon yapan tüm büyüklerimize teşekkürü bir borç bilirim.
şehitler ölmez vatan bölünmez.

4. Yorum: milli 11 10 2015 06:35
vay be sen öcalanı asma cumhurbaşkanı necdet sezer teröristleri afederken cumhur iyisini bilir de sonra milliyetçiyim de yersen.

3. Yorum: reis 11 10 2015 05:13
hadi kırmızı 3 hilalli sancağa karşısınız anladık da yeşil 3 hilalimiz nerde?

2. Yorum: hüseyin cömert 11 10 2015 01:29
önce davul zurnayı çaldılar...sonrada şehitler için pankart açtılar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. eğer davul zurna çalıp şehitler için pankart açmasalardı yemin ediyorum lafım yoktu. olabilir olur derdim. fakat sen davul zurna ile kıvrak havalar çal sonrada şehitler için pankart aç.yemin ediyorum insanın zihni ile alay ediyor bunlar,resmen dalga geçiyorlar insanlarla.

1. Yorum: haha 10 10 2015 23:37
alla alla bak sen şu hükümete 4ayda 4 kere öcalana heyet yolla mektuplarını okut başdanışmanın metiyeler düzsün yardımcın öcalanın olayları okuma yeteneği var de oslo da kapalı kapılar arkasında anlaş valiye operasyon izni verme batmanda milliyetciliği ayaklar altına aldık de sonrada gelmiş milliyetçilik oyunu oyna, yersen


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

18600


Tasarım:DtGaNi