Yayın Tarihi:12 10 2015 23:13(1754)

Durağan Belediyesi'ne Çöp Konteyneri Desteği

Sinop'un Durağan Belediyesi'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe yoluyla 100 adet çöp konteyneri desteği geldi.

Durağan Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü’ne talep edilen çöp konteyneri (100 adet) hibe olarak teslimatı yapıldı. Daha temiz bir Durağan için çalıştıklarını söyleyen Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, vatandaşların her şeyin en güzeline layık olduğunu belirtti. Başkan Kılıçaslan, şunları kaydetti:"Sokaklarımızı, caddelerimizi temiz tutarak halkımızın daha modern şartlarda, daha huzurlu ve mutlu yaşamaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan aldığımız 100 adet çöp konteynerini mahallelerimize, sokaklarımıza bırakarak hem yaşanan çöp dağınıklığını önleyeceğiz, hem de temizlik konusunda çevremizde parlayan bir ilçe olacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan çöp konteynerinin hibe olarak alınması hususunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

393795


Tasarım:DtGaNi