Yayın Tarihi:13 10 2015 01:09(3255)

Panayır Parsel Parası Tahsilatı Resmi Makbuzla Yapıldı

Geçtiğimiz yıllarda panayır parsellerinin parasının küçük bir miktarı resmi makbuzla, geri kalanı ise ne olduğu belirsiz kağıt parçalarıyla tahsil ediliyordu. Geçtiğimiz yıl Hüseyin Cömert bu konu hakkında şikayette bulunmuş ve İçişleri Bakanlığı müfettişleri sorumlular hakkında dava açılması için dosyayı Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığına göndermişti. Öğrendiğimize göre, dikkatle sonucunu takip ettiğimiz bu davanın tahkikat aşaması devam etmekte olup, sorumlular hakkında ne gibi işlem yapılacağını merakla bekliyoruz.

Bu yıl ise panayır parsellerinin parasının tamamı resmi makbuzlarla tahsil edilerek, parsel sahiplerine tam makbuz verildi.

Bize bu konuda bilgi veren parsel sahipleri, kesilen makbuzları bizlere gösterdi ve ödedikleri paranın tamamının kesilen resmi makbuzda yazdığını belirtti.

2015 Yılı Tam olarak kesilen Panayır Parası Makbuzu

2014 Yılında kesilen bir kısmı Resmi Makbuz, bir kısmı ne olduğu belirsiz kağıt parçaları

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: vatandaş 14 10 2015 07:14
ahh ermiş ahh gittin dedin kodun bitmedi her yolsuzluğun alyından sen halende siyasettesin yenge hanımda güllerle geziyo ne hikmetse bu dönem bir çalışkanlık gidiyo bu kadar istekliydinizde son 3 yıl çalışsaydınızya ekipte süper kolay gele menfaati olmasa bunlar gezmez deniyo gez gez ak partiye zarar verme

5. Yorum: sinirli 13 10 2015 21:52
eskiler ah rumuzuyla yazan ebleh, gazeteyi mhpli belediye zamanında yapılan parke yolsuzluğunu yazmamakla suçluyorsun, arkadaş bu gazete mhpli belediye düşüp akpli belediye geldikten 1,5 yıl sonra kuruldu, 3 sene sonrada haber yapmaya başladı, ayrıca o zamanki akpli belediye başkanı mehmet ermiş, mhpliler ilgili elindeki yolsuzkla ilgili tüm belgeleri ve dosyaları hasır altı etti, kısaca o zaman yayında olmayan bir gazeteyi suçlayamazsın, yolsuzluklar ile ilgili suçlanacak biri varsa oda mehmet ermiştir

4. Yorum: eskiler ah 13 10 2015 20:21
eskileride dava etmek lazım o parke paraları nasıl paylaşıldı biliniyor çuvalla paralar mhp iktidarında olan olaylar bakın medya yazmışmı yok demekki yandaş medya böyle oluyor

3. Yorum: panayırcı 13 10 2015 17:03
ben inanamam hüseyin beg ne derse doğrudur ondan da daha acıklama cıkmadı hadi hüso abeg karıştır belki tutar

2. Yorum: hüseyin cömert 13 10 2015 05:01
peki bu paraya yani paranın onda dokuzuna ne oldu diye sormayın. onu devletin kuruşuna halellik getirmiyorum diyen şefik başkana sorun. bu arada gecen sene güreş koç ağalığını 5.750 tl ye alan meclis üyeside parayı yatırmamış tabi.yetkili mercilere yaptığım şikayet üzerine geçte olsa para sonradan tahsil edildi.yani benim şikayetim üzerine akp meclis üyesi parayı tıpış tıpış yatırdı. gecen sene gayrı resmi makbuzla para tahsil eden 13 belediye yetkilisi hakkında şefik çakıcıda olmak üzere içişleri bakanlığı soruşturma izni verdi. yani bu konuda 13 kişi yargılanacak.bu sebepten dolayı aynı yetkililer bu sene gayrı resmi makbuzla para tahsil etme cesaretini gösteremedi.akp liler okuyunda görün neler oluyormuş.tabi ki beni sevmezsiniz. çünkü doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş.

1. Yorum: hüseyin cömert 13 10 2015 04:50
sayın okuyucular... haberin altındaki ilk makbuza dikkatlice bakınız. tarih 01.10 2015 yani bu panayırda 2 adet parsel için tahsil edilen 800 tl lik belediyeye ait bir makbuz. şimdide resimlerin sonundaki köfteci dursun ismine kesilen 14.10.2014 tarihli belediyeye ait gecen seneki panayırda 2 adet parselden tahsil edilen 80 tl lik makbuz.yani geçen sene 2 adet parselden 80 tl bu sene ise 2 adet parselden 800 tl kira bedeli tahsil ediliyor. sanmayın ki bu sene parsel fiyatları 10 misli artmış diye. hayır ben sadece yatkililerin ali cengiz oyununu bozduğum için kaynaklanan bir durum. halbuki belediye gecen senede 2 adet parselden 800 tl kira bedeli aldı.fakat nasıl olduda 80 tl lik gelir makbuzu kesti. işte bu işin püf noktası burada.yetkililer gecen seneki hasılatın onda birini resmi makbuzla onda dokuzunu gayrı resmi makbuzla tahsil etti. işte bu oyunu ben bozdum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

4912


Tasarım:DtGaNi