Yayın Tarihi:13 10 2015 22:54(881)

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Sinop Ziyareti

Sinop'a kazandırılan 2 tesisin açılışını gerçekleştirecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle programlarını iptal etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Sinop Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Boyabat Gençlik Merkezi açılışları Ankara 'da meydana gelen Hain Terör Saldırısı sebebiyle iptal edilmiştir.

Tesisler hakkında brifingleri alan Kılıç, Sinop'ta yer alan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ülkenin birlik ve beraberliğinin hedef alındığı bir terör saldırısı ile karşı karşıya olduklarını söyledi. "Milletimizin başı sağ olsun, bu terör saldırısını gerçekleştiren hainleri en şiddetli şekilde lanetliyorum" dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32989


Tasarım:DtGaNi