Yayın Tarihi:13 10 2015 23:09(735)

Anssiad Ostimli İşadamları Toplantısı

Anssiad yönetim kurulu ve üylerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen gece dernekbaşkanı Mustafa Başdoğan’ın açılış konuşması ile başladı .Mustafa Başdoğan sözlerine hemşehrilerine Hoş geldiniz diye başlayarak gecenin anlam ve önemini içeren iki konuyu gündeme getirdi.

“Bugün  burada toplanmamızın birince sebebi üyelerimiz arasında sosyal ilişkileri geliştirerek, tanışma, kaynaşma ve dayanışmayı arttırmaktır. İkinci sebebi ise derneğin olumlu gidişatı yönetim kurulu olarak bizleri geleceğe sağlam adımlar atmaya sevk etmiştir. Bu anlamda en önemli çalışmamız ise toplu arsa alımıdır. Bu kapsamda kooperatif kurularak derneğin kapsamı genişletilecek, arsa projesi ile dernek üyeleri arasında maddi ve manevi bağlar güçlendirilecek, geleceğe yatırım yapılarak üyelerimizin ve hemşerilerimizin kazançlı gelirler elde etmeleri sağlanacaktır.

Projemiz çok amaçlı olup, bizler öncülüğünde hayata geçirildiği taktirde derneğin sürekliliği açısından da son derece önemli  rol oynamış olacaktır.” diyen Başdoğan üyelere söz vererek konu hakkındaki görüşlerini almıştır. Proje üyeler tarafından memnuniyetle karşılanarak çalışmaların bir an önce başlatılması talebinde bulunulmuştur.

Güzel geçen gece Sinoplu bayan ses sanatçısının faslı ile sona ermiş ve konukların memnuniyetle ayrılmalarını sağlamıştır.

Geceye dahil olan Ostimli iş adamlarına, hemşerimiz Aysun Özcan’a ve Ankaralı basın mensuplarına teşekkürlerimizi sunarız.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76020


Tasarım:DtGaNi