Yayın Tarihi:14 10 2015 17:41(1261)

Çayiçi Mahallesine Dinlenme Alanı ve Çocuk Parkı Projesi Hayata Geçiyor

Ayancık Belediyesi Fen İşleri ekiplerince Çayiçi Mahallesi'ne oturma alanları, çocuk parkı, fitness spor aletleri ile birlikte güzel görünüme kavuşacak çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Fen İşleri Müdürü Şehettin Özcan ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “Vatandaşlarımız burada huzur içinde vakit geçireceklerdir. Mahalleye kazandıracağımız bu alan ilçemize yeni bir renk daha katacaktır. Toplam 1500 m2 lik alana inşaa edilecek olan parkta oturma ve dinlenme alanları, spor aletleri, yürüyüş yolları, çocuk parkı ve mahalleye hizmet edecek bir büro yapılarak en kısa zaman da çevre düzenlemeleri ve ağaçlandırmalar yapılarak mahalle ve ilçe halkımızın hizmetine açılacaktır” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33820


Tasarım:DtGaNi