Yayın Tarihi:14 10 2015 18:28(940)

Sinop'ta Din Görevlilileri Derneği Mevlit Okuttu

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Sinop Alaaddin Camiinde gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif tilavetine din görevlileri ve çok sayıda vatandaş büyük ilgi gösterdi.

Camiye gelenlere çikolata ve gülsuyu ikram eden Sinop Din Görevlileri Yardımlaşma ve DayanışmaDerneği Başkanı İsmail Aksoy yaptığı açıklamada: “Din Görevlileri ve Camiler Haftası münasebetiyle Sinop Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak vefat eden Din Görevlileri ve Müftülük personeli için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif tilaveti yaptırdık.Üzerimizde emeği olan hocalarımızı, arkadaşlarımızı ve meslektaşlarımızı bu vesile ile dualarla yad ettik.Mekanları Cennet Olsun.”dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

380838


Tasarım:DtGaNi