Yayın Tarihi:14 10 2015 22:59(1975)

Boyabat Yağmur ve Sel Görüntüsü

Dün (13 Ekim 2015) Boyabat'a ikindi sonrası oldukça şiddetli sağanak yağmur yağdı. Bu yağmurda arabasının içinden çekmiş olduğu ve yağmurun şiddetini gösteren videoyu bize yollayan Ynshc'nın çekmiş olduğu görüntüyü sizinle paylaşıyoruz.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: seçim kampanyası 15 10 2015 20:07
aman da aman boyabat a yağmur yağmış yerler ıslanmış. haber yapmaya giden arkadaşlar sel basan yerleri çekme bahanesiyle ''hayır'' cının aracını çekip servis etmiş. zaten amaçları da bu olduğu bariz belli ortada sel görüntüsü bile yok...

2. Yorum: engindeniz 15 10 2015 06:03
çorak'lıya boyabat'lı hemşehrilerimiz çekecekleri çileye aşık oldukları için çile çektirmek isteyenleri bulur seçerler sorun yok

1. Yorum: çoraklı 15 10 2015 01:25
muhterem reis-ül şehremin ne işle meşgulsün. seçimden önce vaadi ettiğin şeyler haydi diyelim aklına gelmiyor ve de hatırlamakta zorlanıyorsun hayrete şayandır ki görmekte de zorlanıyorsun. bir yağmurda boyabat ne halde? hoş bundan bu kadar olur fazlası beklenmez.boyayabatlım çekeceği çileye oy vermiş.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

227366


Tasarım:DtGaNi