Yayın Tarihi:15 10 2015 17:54(1383)

Başkan Kılıçaslan'a Durağanspor'dan Ziyaret

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’ı makamında Durağanspor Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çiriş, İlçe Gençlik Gençlik Spor Müdürü Mustafa Kızılırmak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özül, Satılmış Altay ve Hüsnü Yeğin ziyaret ederek yapmış olduğu malzeme desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

‘Bir Milletin Sporda Gösterdiği Azim Onun Geleceğini Yükseltir.’ diyen Başkan Ahmet Kılıçaslan; “Hep birlikte Durağanspor’u hak ettiği yere taşımak için çalışmalarımızı yapacağız ve Durağan belediyesi olarak gereken desteği vereceğiz. Bu malzemeler de Durağanspor için bir nefes ve can suyu olacak. 2015-2016 sezonumuzun hayırlar getirmesini diliyorum. “dedi.

"Spor insanı hayata hazırlar"

Belediye Başkan Ahmet Kılıçaslan: “Mağlubiyeti görüp galibiyeti hedefleyebilme, düştükten sonra ayağa kalkabilme becerisini kazandırma anlamında, hayatın içinde yaşadığımız her türlü olayları aslında sporda yaşıyoruz. Biz gençlerimizi spor yapmaya hazırladığımız takdirde hayata hazırlamış oluyoruz. Gençlerimiz spor sayesinde hayatta yaşadığı sıkıntılarda kendi ayakları üzerinde durabilecek hale geliyor. Spor yapan gençlerimiz bir başarısızlıkta yığılıp kalmayacaklar, tekrar ayağa kalkıp koşmak için kendi içlerinde o gücü hissedecekler. Spor bu derece önemli. Bu noktada özellikle gençlerimize ilk spor alışkanlıklarını kazandırmak çok önemli. Yasaklarla bir yere varılamayacağını hepimiz gördük. Çocuklarımızı, 'şuraya gitme şu yanlış, şurası yasak' diyerek engellemeniz mümkün değil. Çocuklarımıza güzel alternatifler ortaya koymamız lazım. Gidilebilecek yeni alanlar, yapılacak uğraşlar güzellikler ortamı hazırlanması gerekiyor.”dedi.

BAŞKANIMIZIN YANIMIZDA OLMASI BİZLERİ MEMMUN EDİYOR

Durağanspor’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Durağanspor Başkanı Ramazan Çiriş; “Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan’a kulübümüze yapmış olduğu malzeme desteği ve stadın aydınlatılmasında verdiği desteklerden dolayı yönetim kurulum ve futbolcular adına teşekkür ederim. Sizi her zaman yanımızda görmemiz bizi çok memnun etmiştir. Biz kendi yağıyla kavrulan bir kulübüz. Her zaman desteğe ihtiyaç duymaktayız,başkanımız bu yönden kulübümüze çok cömert davranmıştır.kendisinden deplasman maçlarına giderken belediyenin otobüsünü vermek sözünün de aldık ,kendisine minnettarım.Kendisine tekrar çok teşekkür ediyor ve ilçemize yapmış ve yapacak olduğu çalışmalarda başarılar diliyorum.”dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

53677


Tasarım:DtGaNi