Yayın Tarihi:15 10 2015 22:14(914)

Nesibova Sinop’ta Öğrencilerle Buluştu

Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Sinop Üniversitesi'nde öğrenimlerine devam eden Azerbaycan uyruklu öğrencilerle bir araya geldi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen buluşmaya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Sezgin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Turizm İşletmecilik ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Özlem Sürücü ve Sinop Üniversitesi'nde okuyan Azerbaycanlı öğrenciler katıldı. Sinop Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, “Her anlamda kendinizi iyi yetiştirin. Neden Sinop Üniversitesi’nin birincileri sizlerden biri olmasın. Sizlerin yakaladığı başarılar bizleri gururlandırıyor.” dedi.

Konuşmasının devamında Sinop Üniversitesi’nin genç bir üniversite olduğuna dikkat çeken Nesibova, genç üniversitelerin bilimsel araştırmalara ve öğrencilere daha çok önem verdiğini vurguladı. “Sizlerde bu durumdan sonuna kadar yararlanmalısınız” diyen Nesibova, “Türkiye’deki bir çok üniversitede öğrenciler dersin hocasını dahi göremiyor. Profesörler derslere asistanlarını gönderiyor. Ama gördüm ki Sinop Üniversitesinde Rektörümüz dahil bütün hocalarımız derslere kendisi giriyor. Bu durum sizlere ne kadar önem verildiğinin bir göstergesidir. Size düşen sadece kendinizi iyi geliştirip, okulunuzu zamanında bitirmek olmalıdır.” diye konuştu.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından düzenlenen kokteyl ile son buldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113039


Tasarım:DtGaNi