Yayın Tarihi:15 10 2015 22:30(1648)

Bunun adı insanlık olamaz!

Utanç verici bu görüntüler ilimiz Gazi Caddesi üzerinde yer alan Atatürk parkından. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler alanda yer alan oturma gruplarını ve bazı ağaçların dalları kırarak parçaladı.

"SÖZÜN BİTTİĞİ YER"

Vatandaşların sık sık kullandığı Atatürk parkındakı oturaklar kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce parçalandı. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, bu utanç verici manzarayı 'Sözün bittiği yer' olarak yorumladı. Başkan Ergül; "Aslında söylenecek ve yapılacak o kadar çok şey vardır ki... Ne yazık ki yapılan hizmetlerin nasıl bir emekle, nasıl bir maddi imkanlar içinde yapıldığı düşünülmeksizin, devletin, milletin emeğinin, parasının nasıl çöpe gittiğinin de bir resmidir olan. Bunu yapanlann vicdanlarının, merhametlerinin kalmadığının, saygı ve sevgi kavramlarından ne kadar uzak olduklarının bir resmidir aslında... Allah korkusundan, kul hakkı endişesinden uzak bu tür davranışların hiçbir şekilde kabul gören bir tarafı yoktur. İnsanlann birbirine, çevreye, doğaya, hayvanlara olan bu düşmanlıklarının yerini umuyoruz ki bir an önce vicdan, merhamet, sevgi alsın" dedi

"YOK EDİLEN GELECEĞİMİZDİR"

"Bizler bu hizmetlerin devamını ne olurca olsun getireceğiz" diyen başkan Ergül; "Vatandaşlarımıza olan güvenimiz çerçevesinde kırılıp dökülenleri tekrar yerine koyacağız. Yok ettiğimiz şey bir oturma grubu, bir ağaç, bir direk değil bizim geleceğimizdir" diye konuştu.

"BU NASIL BİR İNSANLIKTIR"

Özellikle yaşlı vatandaşların sıklıkla kullandıkları bu oturakların parçalanması buradan geçen vatandaşların da adeta öfkesini üzerine topladı. Milletin malına zarar veren bu vandallara lanet eden bir vatandaş; "Bu nasıl bir insanlıktır anlamış değilim. Bunu yapanlann eline ne geçti çok merak ediyorum. Bunu insan olan yapamaz. Burada yaşlısı genci birçok kişi yorulduğunda oturuyordu. Kime ne zaraıı oldu bilmiyorum ama millet malına zarar veren bu kişilerin bulunmasını temenni ediyorum" dedi.

Haber: Sinop Pusulası

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: dedeoğlu adnan 16 10 2015 19:06
ünlü mütefekkir düşünürümüz ahmet cömert bey bu konuda söyleyeceği vardır herhal bekliyoruz

2. Yorum: vizyon 16 10 2015 16:46
-ne vandali kardesim bunu yapan bir siyasi görüse mensup sözüm ona insanlar,dün aksam tv.lerde bir haber dönüyodu,bir konvoy yine sözüm ona insan 3 genci benzinlige sikistirmis adeta parcalayacakti,bozuk zihniyet mazide kalmis tiynet sapik kafa yapisi,memleket menfaatimi koy dibine gitsin
yok böyle bi dertleri yaziyorum pkk´danda tehlikeli bunlar.

1. Yorum: boyabatlı 16 10 2015 16:25
neresine ? anladın sen onu.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70136


Tasarım:DtGaNi