Yayın Tarihi:16 10 2015 21:24(1414)

Beden Eğitimi Öğretmenlerini Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

15 Ekim 2015 Perşembe günü Sinop Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde Sinopil ve ilçeleri beden eğitimi öğretmenlerinin katılımı ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri’nin düzenli olarak yürütülmesi amacıyla, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi tarafından düzenlenen, Sinop İl ve İlçelerinde görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik, Okul Spor Faaliyetleri Bilgi Yönetim Sistemi, Seyahat Yönergesi, Zorunlu Uygulamalar, Planlama, Branş-Yaş Kategorisi, Genel Sorunlar, Öneri ve Temenniler gibi konuları içeren ‘’Bilgilendirme Toplantısı’’,Sinop Sporcu Kam Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin yanı sıra, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz katıldı. İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş, açılış konuşmasında ; ‘’Kendisininde uzun yıllar Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptığı için, var olan sorunların farkında olduğunu, bununla beraber çözüm noktasında, Spor Genel Müdürlüğümüz, İl Müdürlüğümüz ve Beden Eğitimi Öğretmenleri, Antrenörler, Spor İnsanları,Sporcu Öğrencilerimiz ve Ailelerle ortaklaşa, büyük bir takım halinde ‘Ortak Akıl’’ ile hareket etmemiz gerektiğini vurgulayarak, tüm katılımcılara teşekkür etti ve yeni sezonun hepimiz adına hayırlı olmasını dileyerek,başarı dilekleri’’ ile konuşmasını sonlandırdı.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak,2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri Sezonunda, Tüm Sporcu Öğrencilerimiz, Okullarımız, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve organizasyonda görev alacak Hakem ve personellerimize Başarılar diliyoruz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112027


Tasarım:DtGaNi