Yayın Tarihi:19 10 2015 23:56(1688)

Çaydaki Pislik Niçin Kaldırılmıyor

Şiddetli yağmurların yağdığı ve Gazidere Çayı'na son yılların en büyük selinin geldiği Haziran ayından bu yana çayın içindeki ağaç kalıntıları, özellikle köprü ayaklarına takılı kalmış vaziyette çirkin bir görüntü oluşturuyor. Yetkililer yaklaşık dört aydır bu pis ve çirkin görüntüyü görmüyor mu? Buraları kim temizleyecek?

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: road 20 10 2015 23:35
önceden insanlar yakacak bulamazdı boyabatın kışı çetin olur ama şimdi herşey bol o yüzden kütüklere bile rabet yok sel gelir insanlar sel üzerinden toplardı şuanda pislik denilen ürünleri suyun bıraktığı ne kadar pislik olabilirki asıl temizlenmesi gereken pislikler temizlenmeli boyabata bu konuda kolay gelsin diyorum.

3. Yorum: halktan biri 20 10 2015 04:54
konuyu siyasi boyuta çekmenin bir anlamı yok doğru olan oranın temizlenip güzel hale getirilmesi belediye farkına varamadı.haber yapmanında bir usulu var belediye ye ait her yazıda tahrik var. isteyin uyarın yapılmazsa sonra tekit edin

2. Yorum: haha 20 10 2015 03:35
1 kasımdan sonra herşey değişecek inşallah!!

1. Yorum: çoraklı 20 10 2015 03:05
ben bu temizliği belediye yapar diye biliyorum ama, 40 vaatle gelen çakıcı başkanınız kırklar karışıp kutsal toprakları keşfetti artık hizmet hak getire. adam hiç mi geçmez köprü başından, diyeceğim de geçmediği kesin bakıyoruz maviş'in konvoyunda bayrak sallıyor tabi bu iş daha önemli ya!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98285


Tasarım:DtGaNi