Yayın Tarihi:20 10 2015 03:14(7250)

Boyabat Gençlik Merkezi faaliyetlerine başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Boyabat Gençlik Merkezi kulüp çalışmalarına ve faaliyetlerine başladı.

Bilim, kültür,sanat, eğitim ve sosyal alanlarda gençlere en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Boyabat Gençlik Merkezi, kulüp çalışması kapsamında farklı alanlarda faaliyetler yapmayı planlıyor. Kuranı Kerim, Osmanlıca, Arapça, Ney, Halk Oyunları, Hızlı Okuma, Web, Maket Uçak Yapımı, Fotoğrafçılık, Karikatür, Satranç, İngilizce, Matematik, Drama gibi kursların kayıtları devam ediyor. Gençlik Merkezi faaliyetlerinin tamamının ücretsiz olacağı belirtildi. Gençlik Merkezi Kütüphanesinde gençlerin vakit geçirebileceği, zeka ve oyun salonunda eğlenebileceği, basketbol ve voleybol sahasında spor yapılabileceği ifade edildi. Boyabat Gençlik Merkezine tüm gençlerin aileleriyle birlikte ziyaret edebileceği kaydedildi. Ayrıntılı bilgi 0 368 333 00 25 numaralı telefondan alınabiliyor.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: çoraklı 20 10 2015 04:27
seçim yatırımı .. buna kim kanar bilmem ama milleti bu kadar aptal yerine koyarsanız çok yakında bunun hesabını sizden sorarlar. kardeşim boş dolaplarla kütüphane olmaz, kurulmamış kişisel bilgisayarlarla göz boyanmaz. mahalleden bulduğunuz 3-5 çocuğun eline broşür verip kitap okuyor pozları verdirerek kimi kandırıyorsunuz? 1 satranç takımı, ve duvara asmaktan korktuğunuz atatürk posteri ve gençliğe hitabesi ve unuttuğunuz ( ya da hatırlamaktan korktuğunuz) atatürk büstü olmadan hangi faaliyete başladınız. yapmayın, yalandan yaktığınız mum artık sizi yatsıya kadar bile idare etmeyecek.

2. Yorum: çarşı 20 10 2015 04:27
böyle haberlerde mi yapardınız sizler .. birde ticaret odası bu sene toplantı yapmıyormu hiç haberini yapmıyorsunuz.

1. Yorum: haha 20 10 2015 03:34
bir nevi cemaatin evleri gibi birşeye benziyor bu resmi olanı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95251


Tasarım:DtGaNi