Yayın Tarihi:20 10 2015 18:03(1098)

Emniyet Müdürlüğü'nde Türk Büro-Sen İşyeri Temsilciliği Açıldı

Türk Büro-Sen Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’nde işyeri temsilciliği açtı.

Türk Büro-Sen’in Sinop İl Emniyet Müdürlüğü İşyeri Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı. Türk Büro Sen’e tahsis edilen odanın açılışına Sendika Genel Başkanı Fahrettin Yokuş’ta katıldı.

Kurdele keserken bir konuşma yapan Yokuş, “Sendikada mücadele ülkemizde 22 yıldır memurlarla ilgili yapılmaya başlandı. Henüz grev hakkımız olmasa da bir toplu sözleşme hakkımız var. Yine bildiğiniz gibi askeri ve özellikle de emniyette sivil memurlarımızla ilgili bir hakta iki yıldır verilmişti. Bizde yasanın gereği Büro hizmet koruma sivil memurlarımız dahil edildiği için emniyette ve özellikle askeriyede biz buralarda örgütlenmeye başladık. Çok şükür Sinop'ta da emniyetteki sivil memur arkadaşlarımız tercihlerini Türk Büro Sen'den dolayısıyla Türk Kamu Sen'den yana yaptılar. Biz tabi sendikamız mücadeleyi sadece memurların bir hak mücadelesi olarak görmüyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak 22 yıl önce çıktığımız yolda hep şunu düşündük; Başka Türkiye yok, Başka Türk Milleti yok. 77 milyon insanımız bir ve kardeştir. Kardeşlik hukuku içerisinde Türk milletinin de değer yargılarına sahip çıkarak birlikteliğimize zeval getirecek her türlü yanlışlığa karşı durarak huzur içinde bu ülkede yaşayalım. Huzur içinde adil bir paylaşım olsun. Hiç kimse bu ülkede ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmesin. Memuru, emeklisi, asgari ücretlisi, işsizi yani toplumun tüm kesimleri milli bütçeden adil hakkına düşen bir payı alsın diye yola çıktık. Türkiye Kamu Sen'in sendika anlayışı kesinlikle sınıf sendikacılığını red eder. Biz toplumsal sendikacılık dediğimiz toplumun her kesiminin milli gelirinin adil ve eşit pay almasından yanayız. Çünkü biz biliyoruz ki sadece memurlarımızın karnının doyduğu yada haklarını aldığı bir ülkede eğer yoksulluk varsa adil paylaşımda doğru bir paylaşım yoksa bizim mutlu olmamız mümkün değil. Biz biliyoruz ki ülkenin mutlu ve huzurlu olabilmesi için birinci önceliğin adil bir paylaşımın olması gerektiğidir. Milli bütçenin çarçur edilmeden yandaşlara, şunlara, bunlara peşkeş çekilmeden, yetim hakkıdır diye düşünülerek bütün insanlarımıza adil bir şekilde dağıtılması lazım. İnşallah biz bu mücadelede bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hem emniyetteki sivil memurlarımız hem tüm kamu çalışanları için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle bugün Sinop'ta sizlere layık güzel bir odayı tanzim etmişler. İnşallah biz bu odayı hizmete sunacağız. Bundan sonra bu odamız idaremizle, memurlar arasında bir köprü vazifesi yapacak. Yani bu odada burada çalışan arkadaşlarımızın kurumsal sorunları toplayarak idareye ileterek burada huzur içinde, karşılıklı sevgi saygı içinde verimliliği esas alan bir anlayış içinde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

'Hak tek taraflı aranmaz' diyen İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner'de odanın memurlara hayırlı olmasını temenni etti.

Açılışa Türk Büro-Sen Genel Başkan Fahrettin Yokuş, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Osman Eksert, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı İlhan Eren, Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Türkiye Kamu Sen Sinop Temsilcisi Turgay Şen, Türk Büro Sen Sinop Şube Başkanı Salih Çelik, Türk Diyanet Vakıf Sen Sinop Ramazan Demirsöz, Türk Büro Sen Samsun Şube Başkanı Ahmet Keskin,Türk Büro Sen S.G.K. İşyeri Temsilcisi Ahmet Özcan, Türkiye Kamus Sen'e bağlı diğer iş kolları il temsilcileri katıldı.

Tören toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54656


Tasarım:DtGaNi