Yayın Tarihi:20 10 2015 19:15(2249)

Kültür Merkezi İmar Planı İptal Edildi

Daha önce Samsun 2. Bölge İdare Mahkemesi tarafından yürütmesi durdurulan Kültür Merkezi inşaatının, imar planıda Samsun 2. Bölge İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Samsun 2. Bölge İdare Mahkemesi, kararında "dava konusu plan değişikliğinin bölgede yapı yoğunluğunu artırdığı, eşdeğer alan olarak ayrılan "Spor Tesisleri Alanı" için Yönetmelik 12. maddesinde belirlenen yürüme mesafelerinin dikkate alınmadığı, plan bütünlüğünü bozacak nitelikte olan değişikliği zorunlu kılacak gerekçelerin gösterilmediği anlaşıldığından, dava konusu işlemin planlama teknikleri, şehircilik ilkeleri ve kamu yararına uygun olmadığı sonucuna ulaşılmıştır." dendi.

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: haberci 21 10 2015 20:17
aldığım duyumlara göre kent meydanı plan değişikliği de iptal edilmiş

7. Yorum: hüseyin cömert 21 10 2015 17:09
inşallah yakında boyabat halkına bir sürprizim daha olacak.inanıyorum ki orasıda mühürlenecek foyalar çarşaf gibi ortaya tek tek dökülecek.ha bu arada bazı ş....... yüklü bir tazminat alarak cömertler kimmiş hanya ile gonyayı onlara göstereceğim.yakında boyabat gazetesinde....

6. Yorum: gerçek 21 10 2015 02:24
helel sana hüseyin cömert birkez daha şefik çakıcının göbeğin oturdun hüseyin cömertin kim olduğunu bunlara öğrettin

5. Yorum: inşaat 21 10 2015 00:30
bu mahkeme kararını inşaatı yapan firma ya noter yolu ile iletilmesi lazım ki yapılan işlerde varsa bir hukuksuz durum düşmesin ler veya inşaatı durmasi lazım. hani inşaat yine devam ediyor bu iş nasıl oluyor.

4. Yorum: ismail 21 10 2015 00:27
pardon hüseyin bey yazacağıma, hüsnü bey yazmışım. gerçi olur o kadar, millet dili sürçünce rize'yi kutsal toprak ilan ediyor ben hüseyin bey'in adını yanlış yazmışım çok mu? :)

3. Yorum: ismail 20 10 2015 22:49
eğer kanuna aykırılık varsa, -ki mahkeme karar verdiğine göre öyle görünüyor- helal olsun hüsnü bey. bu ülke dingonun ahırı değil, tek parti hükümetiyim diye öyle her boruyu öttürmeye çalışırsan, biriside çıkar o boruyu böyle tıkar biryerlerine!

2. Yorum: haha 20 10 2015 21:39
tüpçüler doğalgazı getırmez, inşaatcılar tokiyi büyür mü bu boyabat?

1. Yorum: hüseyin cömert 20 10 2015 21:24
sayın boyabatlılar.....bana bu konuda küfür edenler varmış.güya bu inşaat boyabat halkı için yapılıyormuşta ben çomak sokuyormuşum. bana bu konuda kim küfür ediyorsa bende onlara sarf ettikleri sözleri mislisi ile geri iade ediyorum.illa kültür sarayı yapılması için imar yasaları çiğnenmesi mi lazım. yasalara uygun olarak yapılamaz mıydı.hemde bal gibi yapılırdı. ama bu konuda birilerinin amacı farklı güya belediye başkanıymış yaparmış mış mış.şefik çakıcı....bu ülkede yasaların üzerinde kimsenin olmadığını sana göstereceğim, zamanında mehmet ermişe gösterdiğim gibi.gerçi bazı konularda sende nasibini aldın ya ...mesela panayırda gayrı resmi makbuzla para tahsil etmeden yargılanacağın gibi. mesela ortağı olduğun 11 katlı binaların yıkılacağı gibi.mesela kültür sarayı inşaatının yıkılacağı gibi.mesela parkları ihalesiz verdiğin için hakkında açılacak olan davalar gibi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

383695


Tasarım:DtGaNi