Yayın Tarihi:20 10 2015 23:57(1224)

Amatör Spor Haftası Sona Erdi

12-18 Ekim 2015 tarihleri arası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye'de 81 ilde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce Amatör Spor Haftası etkinlikleri yapılan spor müsabakaları ile sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce 81 İlde sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak insanların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, il spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi amacıyla 12-18 Ekim 2015 tarihleri arasında Amatör Spor Haftası etkinlikleri gerçekleştirildi.

12 – 18 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası Veteranlar Futbol (Sinopspor-Tersanespor), Veteranlar Hentbol, Atletizm, Güreş, Küçükler Futbol, Özel Sporcular Masa Tenisi, Futsal (Sinop Üniversitesi-Amatör Spor Haftası İl Tertip Komitesi), Tenis müsabakaları yapıldı.

Yapılan etkinliklere Vali Yardımcımız Kaya Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Tesisler Şube Müdürü Süleyman Erdal, ASKF Başkanı Ayhan Özhan, İl Temsilcileri, sporcular katıldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

397385


Tasarım:DtGaNi