Yayın Tarihi:21 10 2015 03:21(1814)

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Tanıtım Organizasyonu Yapıldı

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu tanıtım organizasyonu Vali Yasemiz Özata Çetinkaya ve protokol üyelerinin teşrifleriyle gerçekleştirildi.

19 Ekim 2015 tarihinde Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Tanıtım Organizasyonuna Vali Dr.YaseminÖzata Çetinkaya, Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J.Alb.Şefaattin Serten, Belediye Başkan Vekili Rahmi Balfidan, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Nihat Dalgın, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve ilimizde görev yapan idari amirlerin katılımıyla, Havuzun tanıtımı İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş tarafından gerçekleştirildi.

  Tanıtım sonrasında Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda yüzme yarışları düzenlendi. Protokol üyeleri daha sonra Sinop Gençlik Merkezi'ne de ziyarette bulundular ve işaret dili kursu, resim atölyelerini gezerek kurs gören öğrencilerle sohbet ettiler.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113523


Tasarım:DtGaNi