Yayın Tarihi:22 10 2015 23:06(942)

2016 Yılı Eylem Planı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

2016 Yılı eylem planı hazırlamak üzere İl Müftülüğümüz toplantı salonunda İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci başkanlığında toplantı yapıldı.

Toplantıya Din Hizmetleri Ve Eğitimi Şube Müdürü Hüseyin Konukçu, Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Huzeyfe Çağlar, Personel Kısım Şefi Mahmut Yılmaz, İdari Mali İşler Kısım Şefi İsmail Kızılkaya, Din Hizmetleri Ve Eğitimi Kısım Şefi Nejat Pişkinel, Gerze İlçe Müftülüğü Şefi Ali Turan ve İlçelerde görevli memurlar katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müftü yardımcısı Mehmet İzci “İl Müftülüğümüzce yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğini artırmak amacıyla, halkımızı din konusunda aydınlatacak, dini ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacak, çalışmaların daha aktif, başarılı ve ölçülebilir olmasına katkı sağlayacak, Başkanlığımızın vizyon ve misyonuna uygun, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlenmesinde etkili olacak faaliyetler ile sosyal ve kültürel ağırlıklı etkinliklerin yer aldığı, bir programın oluşturmak için toplandık” dedi.

Müteakiben Yapılan istişareler sonunda toplantı sona erdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33722


Tasarım:DtGaNi