Yayın Tarihi:23 10 2015 01:11(1829)

Kalebağı'nda Köprü Bilmecesi

Bu sene Haziran ayında yağan şiddetli yağmurlar neticesinde, Gazidere Çayı'na son yıllarda görülen en müthiş sel gelmiş, Kalebağı'nda ve çay yatağında tahribata yol açmıştı. Selin tahrip ettiği yerlerden biri ise Kırkkızlar Kayası'nın dibinde bulunan bağlara geçişi sağlayan köprüydü.

Çayın içine girmeden karşıdaki bağlara geçmeyi sağlayan köprü yıkıldıktan sonra, bu bağlarda oturan veya bağı olanlar, bağlarına geçmek için daha önce yapmış olduğumuz haberde de belirttiğimiz gibi kanalizasyon karışan, pis ve mikroplu suyun içinden geçmek zorunda kalmışlardır.

Konu hakkında konuştuğumuz bağ sahipleri, yetkililere bu köprüyü yeniden küçük araçların geçebileceği şekilde, kendi imkanlarımızla yapalım ve sizden her hangi bir talepte bulunmayalım deyince, yetkilerin olumsuz tavrıyla karşılaştıklarını belirttiler.

Peki o zaman bu sorunu siz çözün deyince de, biz karışmayız, bu sorunu DSİ çözecek cevabı aldıklarını söylediler.

Kısaca bu bağ sahiplerinin durumu aynen yakalanan hırsıza benziyor, "bırak kaçmıyor, getir gelmiyor", siz o kanalizasyonlu pis mikroplu sulardan geçmeye devam edin. Bakarsınız oralarda bir yerde yetkili birinin yakını bir bağ alır, bakın o zaman dört şeritli köprü nasıl yapılıyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50007


Tasarım:DtGaNi